Ο Πατσατζόγλου είναι συνήθως κακός φέτος και σα να μην έφτανε η ανάλογη παρουσία του στην Κρήτη, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο! Τα αίσχη Μαζαράκου δεν τα είδε;
Μήπως θα το χάσουμε τελείως το μυαλό μας φέτος δηλαδή; Σαν να μην πηγαίνουν καλά τα πράγματα με τον Χρήστο Πατσατζόγλου και δεν είναι κάτι νέο. Καιρό τώρα έχουμε ανησυχήσει, αλλά δεν υπάρχει και βελτίωση για να ηρεμήσουμε.
Το καλοκαίρι ο Πάτσα, στην προετοιμασία της ομάδας, έλεγε πως είναι δύσκολο να εφαρμοστεί το σύστημα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Προφανώς είτε δεν καταλαβαίνει τι ζητάει ο προπονητής του είτε απλά δεν μπορεί. Μήπως να διώξουμε τον Βαλβέρδε αφού δεν τον καταλαβαίνει ο Πάτσα;
Αυτό πάει πέρασε (ακόμη βέβαια δεν το έχει καταλάβει το νέο σύστημα ο Ελληνας διεθνής).
Μήπως όμως δείχνει και αυτός ότι δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον; Ευκαιρίες έχει πάρει από τον προπονητή του. Με την Ανόρθωση σε εκείνο το εφιαλτικό βράδυ της Κύπρου, έπαιξε ενενήντα λεπτά. Τίποτα. Στη ρεβάνς μπήκε αλλαγή για ένα εικοσάλεπτο. Με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα, πάλι βασικός. Πολλά λάθη με μεγαλύτερο αυτό του πέναλτι, με το οποίο προηγήθηκαν οι Αρκάδες. Το γήπεδο "έβραζε" και ο Βαλβέρδε τον έκανε αλλαγή.
Δεν τον τελείωσε, όμως. Βασικός ο Πατσατζόγλου στη Δανία με την Νόρντζελαντ, βασικός και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Αν θυμάστε κάποια καλή ενέργεια, να μας το πείτε κι εμάς. Ο αόρατος άνθρωπος!
Εμφανίστηκε όμως μετά το παιχνίδι. Έχει γίνει η σφαγή από τον Μαζαράκο και ο Πάτσα είπε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο!
Δηλαδή οι υπόλοιποι που βγήκαν από τα ρούχα τους με τις αποφάσεις του Μαζαράκου και έφαγαν τις κλωτσιές του αιώνα από τους καρατέκα του ΟΦΗ, σε άλλο γήπεδο ήταν;
Φωνάζει όλος ο Ολυμπιακός, η μισή ομάδα είναι τραυματίες από τις "καρατιές" των Κρητικών, δεν έχει δοθεί πέναλτι, έχει ακυρωθεί γκολ κι ο Πάτσα είδε δίκαιο το αποτέλεσμα.
Προφανώς δίκαιο ήταν. Στο γήπεδο, που έπαιζε ο Χρήστος, ήταν, γιατί στο Ηράκλειο αποκλείεται να ήταν. Δεν τον είδαμε κιόλας για να πούμε την αλήθεια.
Πάντως, δεν μας τα λέει καλά ο Χρήστος, καθόλου καλά.
Ιδια απόδοση με αυτόν αρχίζει να έχει και ο Τοροσίδης, στον οποίο ο Πάτσα έχει αναλάβει να γνωρίσει τις "ομορφιές" της Αθήνας.
Πολλά δεν είναι καλά για τον Χρήστο Πατσατζόγλου.
Όλα αυτά την ώρα που όλη η νυχτερινή Αθήνα βοά πως παίκτης του Ολυμπιακού με το που ήρθε τα μεσάνυχτα από την Κρήτη, πήγε σε μαγαζί της παραλίας για να... πνίξει τον πόνο του. Ποιος να είναι άραγε;
Ελεος!