«Καλή εμφάνιση και πρόκριση»

Η Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία έκανε ένεση προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και να αγωνιστεί στον νικηφόρο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ηρακλή Κηφισιάς (3-0), δήλωσε: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε με την πρόκριση στην 4αδα της διοργάνωσης. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι κρατήσαμε την τακτική μας και πιέσαμε στο σερβίς. Αφήνουμε στην άκρη προς το παρόν το Κύπελλο καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για την Α1».

Η Μπιλιάνα Σίμανιτς από την πλευρά της επισήμανε: «Ο τρόπος που νικήσαμε ήταν ακριβώς ο ίδιος με τον αγώνα του πρωταθλήματος και οφείλεται στο πολύ καλό σερβίς τακτικής που έκανε στο τέλος του 3ου σετ η Σοφία (Κοσμά). Γενικότερα και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλά διαβασμένες για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ηρακλής Κηφισιάς. Εξουδετερώσαμε τα ατού τους και εκμεταλλευτήκαμε τα δικά μας όπλα. Προχωράμε βήμα βήμα και στις δύο διοργανώσεις. Δεν έχω κάποια προτίμηση για τον αντίπαλό μας στον ημιτελικό παρά μόνο να είμαστε υγιείς και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα των τραυματισμών».




Aλλα θέματα

Ο Φιλίποφ μένει...

17/05/2012 - 14:27

Παίκτης του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο ο Ντίμα, ο οποίος περνάει καλά στην Ελλάδα.

Άκαρπη συνάντηση

15/05/2012 - 22:42

Η διοίκηση του ΤΑΑ μίλησε με τον Ντίμα Φιλίποφ...

Τιμήθηκε ο Κυπελλούχος

13/05/2012 - 21:19

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού τιμήθηκε από τον ΑΟΦ Πορφύρα στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.

Στην Ηγουμενίτσα η Χαντάβα

10/05/2012 - 23:22

Σε τουρνουά μίνι βόλεϊ η 22χρονη ακραία.

Ποιο Champions League;

08/05/2012 - 22:16

Καμία κρούση δεν έγινε στον Ολυμπιακό για συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση βόλεϊ, αφού ούτως ή άλλως δεν υπάρχει άλλη θέση.

Developed by: Developed by Netstream

Gavros fans
Gavros twitter