Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ
Δεν είχε διάθεση να... αποκαλύψει το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Ρούμπιν Καζάν Κουρμπάν Μπερντίγιεφ. Ο κόουτς των Ρώσων στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Ολυμπιακό δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να πει κάποια λόγια για τα αγωνιστικά του πλάνα, ενώ τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση η ομάδα του.
Ο Κουρμπάν Μπερντίγιεφ τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα γα την ενδεκάδα θα αποφασίσω αύριο. Το μόνο μας πρόβλημα είναι ο Ανσάλντι ο οποίος είναι αμφίβολος, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά».
Σε ερώτηση αν πρόκειται να παίξει επιθετικά, απάντησε: «Εμένα με ενδιαφέρει μόνο αν θα προκριθούμε». Αν φοβάται την έδρα του Ολυμπιακού και την ομάδα του Πειραιά, σχολίασε: «Δεν φοβάμαι την πίεση του κόσμου. Ο Ολυμπιακός λειτουργικά συνολικά έχει καλούς παίκτες αλλά λειτουργεί ως ομάδα».
Aλλα θέματα
Πρόσκληση για Αμερική!
17/05/2012 - 20:56
Η Ρόμα έχει καλέσει τον Ολυμπιακό σε φιλικό ματς τον Ιούλιο.
«Φεύγει από τη Ζιλ Βιθέντε»
17/05/2012 - 19:25
Ο εκπρόσωπος του Ούγκο Βιέιρα το είπε αυτό και πλέον αναζητείται η ομάδα που θα τον αποκτήσει.
Λατρεία για τον Θρύλο
17/05/2012 - 19:04
Όπου και να πηγαίνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, γίνεται χαμός από τις εκδηλώσεις των θαυμαστών.
«Χτίζεται πάνω του η άμυνα»
17/05/2012 - 18:39
Εκ νέου εγκωμιαστικά σχόλια για τον Όλοφ Μέλμπεργκ εν όψει ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.
«Να παίξουμε καλή μπάλα»
17/05/2012 - 18:10
Καλό ποδόσφαιρο είναι έτοιμος να παίξει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Βαλβέρδε, που δεν ξεχνά τον κόσμο.











