Πάει κι αυτός...!


Από πέρυσι τόνιζα όταν αρκετοί έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί με τίποτα να επαναλάβει το κατόρθωμα της Κωνσταντινούπολης στο επερχόμενο F4 του Λονδίνου ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε αφού όχι μόνο δεν ξέρουμε το αν και κατά πόσο θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός αλλά δεν γνωρίζουμε και το τι πρόκειται να κάνουν οι άλλες μπασκετικές "υπερδυνάμεις".

Από τον περασμένο Μάιο είχα γράψει στον ΓΑΥΡΟ και στο gavros.gr ότι η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολο να παρουσιαστεί καλύτερη από την Μπαρτσελόνα που αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό ενώ για την ΤΣΣΚΑ που εδώ και καιρό γνωρίζαμε πως έχασε τον Σισκάουσκας λόγω του ότι σταμάτησε το μπάσκετ, κριτήριο θα αποτελούσε το τι πρόκειται να πράξει ο Αντρέι Κιριλένκο που είναι και το μεγάλο βαρόμετρο της "αρκούδας".

Και εντελώς ξαφνικά ο πρόεδρος της ομάδας του στρατού Αντρέι Βατούτιν δήλωσε πως ο AK47 επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Αυτό ήταν. Οι ρώσοι φόρεσαν μαύρες πλερέζες ενώ η υπόλοιπη μπασκετική Ευρώπη στενοχωριέται (και όχι άδικα) που φεύγει ένα κόσμημα του ευρωπαϊκού μπάσκετ για να επιστρέψει στην άλλη όχθη του ατλαντικού. Προσωπικά σαν Ολυμπιακός χαίρομαι αφάνταστα καθώς όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες αποδυναμώνονται πλην της δικής μας.

Και σας ρωτώ εγώ. Από που και ως που και με ποιο δικαίωμα κάποιοι λένε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τύχη στο επόμενο Final Four και με ποια επιχειρήματα το κρίνουν αυτό αφού η δική μας ομάδα είναι η μόνη που όχι απλώς κράτησε όλο τον βασικό κορμό της αλλά και τον δυνάμωσε κιόλας.

Πρέπει λοιπόν να το πάρουν απόφαση κάποιοι. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα δώσει το παρών στην επόμενη διοργάνωση στο O2 arena, όχι μόνο θα υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης αλλά σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να λέμε αν θα είναι το μεγάλο φαβορί για τον συγκεκριμένο τίτλο. Μέχρι τότε κάποιοι θα μπορούν να οραματίζονται τον συγκεκριμένο τίτλο. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ.

POPULAR TAGS


Aλλα θέματα

Το μαγικό φίλτρο

26/04/2015 - 23:36

Ο Γιώργος Φωτεινόπουλος γράφει για την πρόκριση της ομάδας στο F4 της Μαδρίτης...

Για Μαδρίτη καλά πάω;

18/02/2015 - 15:32

Ο Γιώργος Φωτεινόπουλος γράφει στο μπλογκ του.

Φως στην άκρη του τούνελ

06/01/2015 - 16:18

Ο Γιώργος Φωτεινόπουλος γράφει στο μπλογκ του.

Τα πρώτα συμπεράσματα

02/12/2014 - 12:35

Ο Γιώργος Φωτεινόπουλος σχολιάζει στο blog του τα τεκταινόμενα της ομάδας του Ολυμπιακού.

Και το όνομα αυτού, Γιάννης

03/11/2014 - 23:16

Ο Γιώργος Φωτεινόπουλος σχολιάζει στο gavros.gr...

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Developed by Netstream

Gavros fans
Gavros twitter