Φιλικό για συμπεράσματα...


Παίξε στοίχημα στη nokibet.gr όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού! Πάρε bonus εγγραφής 100% ως 100€!

Σπουδαίο φιλικό για να βγούνε συμπεράσματα

Από τα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας, είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε εντυπωσιαστεί. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, όμως δεν έχει κάνει το... μπαμ, όπως για παράδειγμα πέρυσι στο ματς με την Ιντερ. Οχι πως τα φιλικά δείχνουν με σιγουριά τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια, διότι πολλές φορές μπορούν να αποτελέσουν παραπλανητικό παράγοντα. Το να κερδίζεις σε όλα τα φιλικά δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσεις το ίδιο καλά και στις επίσημες υποχρεώσεις, και δη στο Champions League, στο οποίο ο πήχης μπαίνει ψηλότερα.

Θυμόμαστε τι είχε συμβεί με τον Σόλιντ και πώς η ομάδα πήγαινε... τρένο στα φιλικά, και όταν ξεκίνησε η διοργάνωση δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε «σεφτέ». Βεβαίως, εξαρτάται και ποιους αντιπάλους έχεις, και η Σπόρτινγκ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζει στην έδρας της, δίνει το τελευταίο ματς προετοιμασίας και έχει σκοπό να το κερδίσει. Πρόκειται για ένα κλαμπ το οποίο μπορεί στην Πορτογαλία να τα βρίσκει σκούρα, λόγω της Πόρτο και της Μπενφίκα, όμως στην Ευρώπη, και δη στο Europa League, έχει πολύ καλές παρουσίες. Αν δεν μέναμε εμείς έξω από τη Μέταλιστ, θα παίζαμε κόντρα στην ομάδα του Σα Πίντο.

Φυσικά και πάντα πιστεύουμε το καλύτερο για τον Θρύλο, και σε κάθε... μάχη μπαίνουμε με την ψυχολογία του νικητή, όμως ακόμα κι αν το ματς δεν μας βγει απόψε, θα είναι πολύ χρήσιμο. Θα μπορέσει ο Ζαρντίμ να συνειδητοποιήσει πιο ξεκάθαρα τι επιπλέον χρειάζεται η ομάδα, αφού τώρα δεν δικαιολογείται να κάνει τόσο πολλά πειράματα όσο στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αλλωστε, αυτό και το παιχνίδι με τη Νάπολι θα δείξουν σε ποιο σημείο της διαδρομής βρισκόμαστε, ώστε να βελτιωθούμε και να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Σίγουρα υπάρχουν απουσίες, όπως του έμπειρου σέντερ μπακ που θα αποκτηθεί, αλλά και του Μασάδο, δηλαδή του οργανωτή του παιχνιδιού, εκτός του Ιμπαγάσα.

Ωστόσο, και ο Αργεντινός δεν θα είναι στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και ίσως αυτό αποτελέσει μια ευκαιρία για κάποια παιδιά που έρχονται από πίσω. Ο Τάτος, για  παράδειγμα. μπορεί να δείξει κόντρα στη Σπόρτινγκ τις μεγάλες δυνατότητες που έχει και για τις οποίες αποκτήθηκε. Επίσης περιμένουμε να δούμε πάλι τον Φέισα σε ρόλο αμυντικού χαφ και το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί. Γενικά υπάρχουν πολλά ερωτήματα που μπορούν να απαντηθούν.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 12/08/2012)

POPULAR TAGS


Aλλα θέματα

Να πάψει η παραμύθα...

21/11/2014 - 18:42

Η ΟΨΙMΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ

Όλα στη φόρα

16/11/2014 - 18:27

Σύσσωμος ο κόσμος του Ολυμπιακού μαζί με τη διοίκηση θα δώσουν τη μάχη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Υπάρχει χρόνος...

12/05/2014 - 16:39

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό για μεταγραφές, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται δραστήρια και όχι μόνο στην Ευρώπη.

Οι υπόλοιποι να βολευτούν με φλιτζανάκια...

11/05/2014 - 16:28

Αλλο ένα νταμπλ για τον Ολυμπιακό χθες. Η ομάδα πόλο με το εκπληκτικό ρεκόρ των 30 νικών σε 30 παιχνίδια στην Ελλάδα τα πήρε όλα και… έφυγε.

Κυρ Τάσο, αδικούσες συνεχώς τον Θρύλο...

10/05/2014 - 18:20

Επιτέλους και ένα χαρμόσυνο μαντάτο είχαμε χθες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τις αλητείες των οπαδών του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Developed by Netstream

Gavros fans
Gavros twitter