Για το χατίρι του Λάζαρου!

Αδέρφια μου, κούνελοι, γεια σας… Καιρό είχα να σας γράψω από εδώ και να σας πω την αλήθεια μου λείψανε τα σχόλιά σας! Μετά όμως από την φωτογραφία που ανέβασε ο Λέτο στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δεν μπόρεσα να μην σας γράψω ούτε μια λέξη. Στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας και συγκεκριμένα στη στήλη μου, δεν κάνω καμία αναφορά και θεώρησα σωστό να σας γράψω την γνώμη μου από εδώ.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει απΆ ότι φαίνεται να ασχοληθεί με άλλο άθλημα και όχι με το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο μπαλέτο! Ήταν ο κρυφός του πόθος. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να κόψει το μαλλί του, για να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του, αλλά και το βασικότερο, να μπορεί να χορεύει καλύτερα. Καθώς, ως γνωστόν, το μακρύ μαλλί θα του έκοβε λίγο ρυθμό. Τώρα με την φράντζα αλά Χριστοδουλόπουλος, θα μπορεί να κινείται πιο… ελεύθερα!

Ωστόσο, ο Μπα-Λέτο έκοψε το μαλλί του για το χατίρι του φίλου του… Λάζαρου! Φράντζα έχει ο ένας, φράντζα και ο άλλος. Βέβαια, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ τους. Για να μην μοιάζουν απόλυτα οι… κώμες τους, ο Αργεντινός αποφάσισε να την κάνει από δεξιά, αφού το παιδί της NIVEA την έχει αριστερά. Μπα-Λέτο όνομα και πράγμα λοιπόν αδέρφια μου. Το… τρελό αγόρι απέκτησε και πολλούς φαν μετά το κούρεμά του! Η χωρίστρα του ανέβηκε κατακόρυφα στη συνείδηση άλλων αγοριών! Μακάρι να γυρίσει γρήγορα πίσω στα γήπεδα για να τον δούμε να συνεργάζεται με τον καλό του φίλο Λάζαρο και να μοιράζονται μαζί την… λακ και τον ζελέ για τα μαλλιά!

POPULAR TAGS
Aλλα θέματα

Ας περάσουμε τον ΟΦΗ...

03/04/2014 - 12:12

Ο Dr. Hase γράφει για τη γλώσσα που έχουν βγάλει στον ΠΑΟ.

Τώρα έγιναν παικταράδες;

27/03/2014 - 12:26

Ο Dr. Hase γράφει για την κωλοτούμπα των «πράσινων».

Στα λαγούμια μας εμείς!

20/03/2014 - 14:17

Ο Dr. Hase γράφει για την ΦΑΠΑ του ΠΑΟ στην Κρήτη.

Στα... τέσσερα (γκολ) πάλι!

28/02/2014 - 18:11

Ο Dr. Hase γράφει για το ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ.

Μάθετέ του ιστορία!

23/01/2014 - 12:03

Ο Dr. Hase εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θέλει για πάντα στον ΠΑΟ τον Τάσο Λαγό.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Developed by Netstream

Gavros fans
Gavros twitter