Γράφει ο ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
Ο Κάιλ Χάινς έκανε την αρχή, ο Κέιλιν Λούκας τη συνέχεια κι ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν ακόμη Αμερικανό για να καλύψει τις τρεις θέσεις ξένου που έχει στη διάθεσή του.
Ενας από τους εκατοντάδες παίκτες που έχουν προταθεί, είναι και ο Τζόι Ντόρσι (27χρ., 2μ.03), ένας δυναμικός φόργουορντ-σέντερ που αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς.
Ο Ντόρσι (στη φωτό μαρκάρει τον σούπερ σταρ των Τίμπεργουλβς Κέβιν Λοβ) είναι free agent, ψάχνει ομάδα στην Ευρώπη εξαιτίας του λοκ άουτ που δεν δείχνει να λύνεται σύντομα και «αρέσει» στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν άλλον ένα ψηλό που θα μπορεί να παίζει και στις δυο θέσεις της φροντ λάιν.
Εχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του σπουδαίου Τζον Καλιπάρι στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Μέμφις μαζί με τον Ντέρικ Ρόουζ, έφτασε το 2007 στον τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος, όμως εκεί λύγισε από το Οχάιο Στέιτ του Γκρεγκ Οντεν.
Επιλέχθηκε από τους Ρόκετς στο νούμερο 33 του ντραφτ, πέρασε για λίγο κι από τους Κινγκς, ενώ φέτος έκανε την καλύτερή του χρονιά με τους Ράπτορς (3,1 π. 4,4 ριμπ.), παίζοντας σε 43 αγώνες της κανονικής περιόδου.
Εχει όπλο του τη δύναμη και είναι αποτελεσματικός κοντά στο καλάθι. Καλός χαρακτήρας, ομαδικός και τρομερά εργατικός. Παρακολουθείστε μερικά δείγματα από τον Ντόρσι, του συμπαίκτη του Λίνας Κλέιζα στο Τορόντο.
POPULAR TAGS
Aλλα θέματα
Το βίντεο της... φιέστας!
18/05/2013 - 22:01
Παρακολουθήστε το βίντεο που προβλήθηκε στα μάτριξ του ΣΕΦ, λίγο πριν το τζάμπολ με τον Απόλλων Πατρών.
Του... έσβησε τα φώτα!
18/05/2013 - 20:41
Δείτε την τάπα του Κώστα Παπανικολάου στον Τέρνερ, στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας...
Πάντα κοντά στον αρχηγό!
18/05/2013 - 19:17
Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αρχηγού των πρωταθλητών Ευρώπης.
Στην τελική ευθεία!
18/05/2013 - 19:09
Την Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι οφ. Αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο Απόλλων Πάτρας. Το πρώτο ματς στο ΣΕΦ...















