Μια πολύ ωραία και ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων του Πειραιά, που απαρτίζουν τη νέα ομάδα της Ακαδημίας. Καθώς τους επισκέφτηκε στο Ρέντη ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε κι εσείς, ο Αργεντινός έγινε δεκτός από τα παιδιά με πολλά χειροκροτήματα και αγκαλιές. Ήταν φυσιολογικό για την προπόνηση να διακοπεί, με τα παιδιά να «βομβαρδίζουν» με πολλές ερωτήσεις τον Ιμπαγάσα, που έχει μεγάλη πείρα από τα γήπεδα.

Μεταξύ άλλων, οι ερωτήσεις των παιδιών είχαν να κάνουν με το πότε ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, για τις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε στην καριέρα του, την οικογένειά του, αλλά και τους παίκτες με τους οποίους δέθηκε ή θαύμασε περισσότερο.

Ο Ιμπαγάσα από τη μεριά του, τόνισε πως θα είναι πάντα κοντά στα παιδιά και τους σύστησε να είναι πάντα διαβασμένοι και να ακούνε τους προπονητές και τους δασκάλους τους.

Φυσικά οι ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους κ. Δρούγκα και κα Πατσούρα ζήτησαν και φωτογραφήθηκαν με τον Αργεντίνο πρώην ποδοσφαιριστή.