ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ωραίος, πολύ ωραίος ο αγώνας που έγινε στην Ισπανία, με τον Χάμιλτον να περνάει και με τη βοήθεια του DRS τον Φέτελ και να φτάνει στη νίκη. Πριν, οι δύο οδηγοί είχαν μια «επαφή», όταν εξερχόμενος από τα πιτ ο Γερμανός, ανάγκασε τον Χάμιλτον να βρεθεί εκτός δρόμου. Ναι μεν ήταν... αγωνιστικό συμβάν, αλλά αν π.χ. η σεζόν ήταν στα τελειώματά της, τότε ούτε χαμόγελα θα είχαμε ανάμεσα στους δύο οδηγούς ούτε... τίποτα. Και θα είχε τιμωρηθεί και ο Φέτελ, καθώς έστειλε εκτός πίστας τον Βρετανό.

Ο,τι έγινε, έγινε, πάντως και τώρα οι οδηγοί ετοιμάζονται για τον αγώνα στο Μονακό. Οχι όλοι, αφού ο Φερνάντο Αλόνσο να τρέξει στο IndyCar και τη θέση του στη McLaren Honda θα πάρει μόνο γι’ αυτόν τον αγώνα ο Τζένσον Μπάτον. Οι μονομαχίες ανάμεσα στους δύο κορυφαίους οδηγούς από εκεί και πέρα, θα είναι συναρπαστικοί. Και θα ακολουθήσουν αρκετές έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση. Η Ferrari έχει κάνει τρομερά βήματα μπροστά και δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα πιο ισχυρή όσο προχωρά η σεζόν.

Το ίδιο βέβαια δεν αποκλείεται να κάνει και η Mercedes. Πρωταθλήτρια είναι, έχει πολλά να δώσει ακόμα και πέραν των αποτελεσμάτων, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και τις συμπεριφορές των δύο πρωτοπόρων, καθώς όσο θα πλησιάζει το τέλος και θα κρίνεται ο τίτλος, οι μάχες θα είναι ακόμα πιο σκληρές και σίγουρα θα είναι δύσκολο να κρατηθεί το καλό κλίμα. Μακάρι σε αυτούς τους δύο να είχαν προστεθεί και ο Φερστάπεν με τον Αλόνσο, να είχαν δηλαδή ανταγωνιστικά μονοθέσια, για να βλέπαμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.