Μία μεγάλη και πολύ όμορφη σχέση που έγινε τα τελευταία δύο χρόνια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΠΕΙΡΑΙΑ ολοκληρώθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα.

Η τελευταία προπόνηση μας γέμισε ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και αποχαιρετισμού,  αγωνία για τη νίκη στο αγώνισμα , έπαθλα ,  συναντήσεις και συνεντεύξεις !

Οι μαθητές χωρίστηκαν σε 2 ομάδες σε ΜΑΘΗΤΕΣ και ΑΣΗΜΟΥΣ και εκτέλεσαν μια σειρά από ασκήσεις ως αγωνίσματα στον μπασκετικό ‘’στίβο’’ μάχης που περιλάμβαναν ισορροπία άλματα τρέξιμο και φυσικά στόχο το καλάθι !

Μετά το τέλος της δοκιμασίας δε θα μπορούσε να λείψει το έπαθλο όπου  τα παιδιά είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούν για την απονομή τους τον γυμναστή του Ολυμπιακού Ανδρέα Γκατζούλη και τον πρωταθλητή Αργύρη Καμπούρη  οι οποίοι με πολύ χαρά απένειμαν από ένα κύπελλο και ένα δίπλωμα σε κάθε μαθητή.

Στο τέλος του μαθήματος σε ένα ιδιαίτερα όμορφο κλίμα αναλύθηκαν τα συναισθήματα των παιδιών μέσα από τις δικές τους εμπειρίες όπου προσπαθήσαμε να τα καταγράψουμε σε ένα βίντεο…