Στη σέντρα έβγαλε τη διοίκηση της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τόνισε ότι υπήρξαν κατευθυνόμενα δημοσιεύματα εις βάρος του, προκειμένου να φύγει από τον πάγκο της ομάδας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα με πληγώνει που κάποια πράγματα γράφτηκαν και μπορείς να πεις ότι είναι κατευθυνόμενα. Κάποιος ήθελε να γραφτούν αυτά» και μάλιστα πρόσθεσε: «έβλεπα πως υπήρχε βομβαρδισμός από τους δημοσιογράφους, αντί να γράψουν τις αλήθειες».

Ποιος ήθελε άραγε να γραφτούν αυτά; Ο Γεωργιανός προπονητής ξεφτίλισε τη διοίκηση της ΑΕΚ και ουσιαστικά έβγαλε στη σέντρα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κετσπάγια προσπάθησε με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα να δημιουργήσει κλίμα εναντίον του. 

«Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Το μόνο που έμεινε, ήταν να πιούν το αίμα μου», ανέφερε επίσης ο Κετσπάγια, ο οποίος προσπάθησε να δείξει σε όλο τον κόσμο το βρόμικο παιχνίδι που παίζει η διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο Γεωργιανός μάλιστα ανέφερε ότι ήταν προαποφασισμένη η απόλυσή του, καθώς όπως τόνισε: «Μήπως περίμεναν πως θα χάναμε και στην Λάρισα και θα ήταν πιο εύκολο. Διότι είδα και αντιδράσεις από ανθρώπους που δεν χάρηκαν που κερδίσαμε». Ουσιαστικά ξεφτιλίζει την ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας είχε αποφασίσει να τον απολύσει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Κετσπάγια τους ξεφτίλισε και τους ξεμπρόστιασε, λέγοντας σε όλο τον κόσμο το βρόμικο παιχνίδι που παίζει η διοίκηση της ΑΕΚ. Ποιοι δίνουν και ποιοι δημοσιογράφοι παίρνουν χαρτάκι; Αυτό είναι το παιχνίδι που παίζουν οι «εξυγιαντές». Ετσι θέλουν να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο, με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και βρόμικα παιχνίδια.