Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα τα δώσει όλα για να πετύχει τους στόχους του και να γεμίσει με χαρά και περηφάνια τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Η διοίκηση έκανε το καθήκον της και έφερε στον Θρύλο παικταράδες, οι οποίοι θα παλέψουν για να οδηγήσουν την ομάδα σε τίτλους και διακρίσεις. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν θα έχουν στο πλευρό τους τον πύρινο κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ήδη δείξει τις διαθέσεις του και έχει εξαφανίσει πάνω από 11.500 διαρκείας!

Την Δευτέρα ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας σε νέους κατόχους, με τον κόσμο να δημιουργεί μεγάλες ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να αγοράσει τις νέες κάρτες και να κλείσει θέση στον Ναό, ενόψει της νέας σεζόν. Την πρώτη ημέρα της διάθεσης σε νέους κατόχους 1.500 ΓΑΥΡΟΙ αγόρασαν διαρκείας και πλέον ο Ολυμπιακός οδεύει ολοταχώς για νέο ρεκόρ!

Ο κόσμος και η ομάδα είναι ενωμένοι σαν μια ΓΡΟΘΙΑ και όλοι μαζί θα παλέψουν για να γράψουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας. Οι ΓΑΥΡΟΙ αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους και τη στήριξή τους στην ομαδάρα που φτιάχνει η διοίκηση του Ολυμπιακού.