Οργή και αγανάκτηση νιώθει ο κόσμος του Ολυμπιακού για το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της αγαπημένης του ομάδας. Πλέον όλοι έχουν καταλάβει ότι οι δήθεν… εξυγιαντές πολεμούν με κάθε τρόπο και λυσσαλέα τον σύλλογο και τον Πρόεδρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη.  Μάλιστα, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα και προκαλούν ακόμα περισσότερο με τις πράξεις τους.

Ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος το έπαιζε εξυγιαντής και ότι ενδιαφέρεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Μεγάλη Δευτέρα παρέθεσε γεύμα στους αγαπημένους του φίλους, οι οποίοι ήταν οι δικοί του άνθρωποι όσο καιρό ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ανάμεσά στους δημοσιογράφους ήταν οι Βασίλης Βέργης και Αρης Ασβεστάς. Αλήθεια, πώς ανέχεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που στήνουν δικογραφίες και στοχοποιούν ανθρώπους; Μάλιστα, όχι μόνο έκατσε στο ίδιο τραπέζι, αλλά σηκώθηκε και τους υποδέχθηκε και αποδείχθηκε περίτρανα ότι διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους.

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει όσα συμβαίνουν. Βλέπει τους ανθρώπους που στοχοποιούν την ομάδα, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρό του, να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και να είναι οι αγαπημένοι άνθρωποι του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος όσο καιρό βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση έκανε τα πάντα για να σταματήσει τον Θρύλο…

Το βρόμικό σχέδιό τους πλέον αποκαλύφθηκε. Αυτή είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση.