Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού κατά την άφιξή της στο Καρπενήσι. Εκεί, θα διεξαχθεί το φετινό Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Θρύλο να γίνεται αποδέκτης... αποθεωτικής υποδοχής από τους μαθητές του Σχολείου της περιοχής.

Περισσότερα, στο μήνυμα που ακολουθεί...

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού με την άφιξή της στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου! Την ομάδα περίμεναν εκεί οι μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής! Ο Προπονητής των ερυθρόλευκων μίλησε για λίγα λεπτά με τους μικρούς μαθητές και έδωσαν ραντεβού για το απόγευμα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον ημιτελικό. Στην συνέχεια παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας, βγάζοντας επιφωνήματα θαυμασμού, σε κάθε γκολ ή κάθε απόκρουση την ώρα του «οικογενειακό» διπλού!

Δείτε το...

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού με την άφιξη της στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου! Την ομάδα περίμεναν εκεί οι μαθητές απο το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής! Ο Προπονητής των ερυθρόλευκων μίλησε για λίγα λεπτά με τους μικρούς μαθητές και έδωσαν ραντεβού για το απόγευμα για να παρακολουθήσουν απο κοντά τον ημιτελικό. Στην συνέχεια παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας, βγάζοντας επιφωνήματα θαυμασμού, σε κάθε γκολ ή κάθε απόκρουση την ώρα του "οικογενειακού" διπλού! #GreekCup #f4 #pallanuoto #waterpolo #polo #osfp #osfpgr#olympiacos #olympiacossfp #kids #youngfans #fans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις