Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 - 23:09

Ξεκινά το μαρτύριο!

Ξεκινά το μαρτύριο!

Αδέρφια μου, κούνελοι, γεια σας… Πρεμιέρα την Πέμπτη για την ομάδα μας στο Europa League κόντρα στη Μάριμπορ. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να είναι άγνωστη στην Ευρώπη, αλλά εμείς φέτος έχουμε χάσει μέχρι και από τον Πανθρακικό! Μέχρι και από ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μπορούμε να χάσουμε φέτος. Οπότε αδέρφια μου μην νομίζουμε ότι το ματς είναι εύκολο για εμάς. Καθόλου εύκολο δεν είναι και εύκολα μπορεί να μας ξεφτιλίσει ακόμα και η Μάριμπορ!

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά στους καναπέδες σας, και δείτε την ομάδα μας να χάνει ακόμα ένα ματς. Γιατί σίγουρα θα χάσουμε. Δεν έχουμε καμία τύχη. Μην πω ότι μπορεί να κάνουμε το… αμίμητο και να βγούμε εκτός με έξι ήττες και μηδέν βαθμούς. Και τώρα που το διαβάζετε αυτό θα πείτε τι λέει πάλι ο Δόκτωρ; Πάλι δεν είναι καλά; Μια χαρά είμαι. Απλώς καταγράφω αυτά που πιστεύω και αυτά που λέει η λογική. Ούτε τη Λάτσιο έχουμε, ούτε φυσικά την Τότεναμ. Πάλι κλάμα θα έχει φέτος. Και μην κάνετε καζούρα για τον Ολυμπιακό, καθώς άμα διασυρθούμε εμείς, δεν μας… ξεπλένει κανένας ποταμός μετά.

Αφήστε δε, που έτσι και μας διαλύσουν οι Σλοβένοι, τότε θα τρίζει… η καρέκλα του προπονητή μας Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αυτά για σήμερα αδέρφια μου. Τα λέμε πάλι σε λίγες ημέρες. Χαίρετε…

 

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ποια είναι η μεγαλύτερη στιγμή του μπασκετικού Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια;