Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα για τις Κ-15 και Κ-16 στο Ρέντη

Πρεμιέρα για τις Κ-15 και Κ-16 στο Ρέντη
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 - 10:42

Το απόγευμα της Δευτέρας (8/8) ξεκινάει η προετοιμασία της Κ-15 και της Κ-16 του Ολυμπιακού, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για την νέα αγωνιστική περίοδο (2016-2017).

Οι περσινοί πρωταθλητές της Super League Κ-15 έχουν προωθηθεί φέτος στην Κ-16 και κάποιοι στην Κ-17 και θα έχουν προπονητή τον Τάσο Θέο με άμεσο συνεργάτη τον Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Η φετινή Κ-15 που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Super League K-15, θα έχουν προπονητή τον Νίκο Τοπολιάτη με άμεσο συνεργάτη τον πρώην παίκτη της πρώτης ομάδας, Τάσο Πάντο.

Οι δύο ομάδες μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων στο Ρέντη, θα… ανηφορίσουν στα Χάνια του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που συμβαίνει αυτές τις ημέρες με την Κ-20 και την Κ-17.

Διαβάστε επίσης

Φιλικό και τη Δευτέρα για την Κ-20

Φιλικό και τη Δευτέρα για την Κ-20

Δύο συνεχόμενα φιλικά θα δώσει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού καθώς εκτός από την Κυριακή θα αγωνιστεί και την Δευτέρα κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά.

Προετοιμασία ενόψει των φιλικών

Προετοιμασία ενόψει των φιλικών

Βάρος στην τακτική έριξαν οι προπονητές της Κ-17 και Κ-20 για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν τα δύο τμήματα του Ολυμπιακού που προετοιμάζονται στα Χάνια του Πηλίου.

Πρωταγωνιστές σ’ όλα τα επίπεδα!

Πρωταγωνιστές σ’ όλα τα επίπεδα!

Δημήτρης Μαυρογενίδης και Τάσος Θέος μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού στο περιθώριο της προετοιμασίας της Κ-17 που διεξάγεται στο Πήλιο.