Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ιμπαγάσα επισκέφτηκε τη νέα ομάδα της Ακαδημίας

Ο Ιμπαγάσα επισκέφτηκε τη νέα ομάδα της Ακαδημίας
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 - 15:26

Μια πολύ ωραία και ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων του Πειραιά, που απαρτίζουν τη νέα ομάδα της Ακαδημίας. Καθώς τους επισκέφτηκε στο Ρέντη ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε κι εσείς, ο Αργεντινός έγινε δεκτός από τα παιδιά με πολλά χειροκροτήματα και αγκαλιές. Ήταν φυσιολογικό για την προπόνηση να διακοπεί, με τα παιδιά να «βομβαρδίζουν» με πολλές ερωτήσεις τον Ιμπαγάσα, που έχει μεγάλη πείρα από τα γήπεδα.

Μεταξύ άλλων, οι ερωτήσεις των παιδιών είχαν να κάνουν με το πότε ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, για τις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε στην καριέρα του, την οικογένειά του, αλλά και τους παίκτες με τους οποίους δέθηκε ή θαύμασε περισσότερο.

Ο Ιμπαγάσα από τη μεριά του, τόνισε πως θα είναι πάντα κοντά στα παιδιά και τους σύστησε να είναι πάντα διαβασμένοι και να ακούνε τους προπονητές και τους δασκάλους τους.

Φυσικά οι ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους κ. Δρούγκα και κα Πατσούρα ζήτησαν και φωτογραφήθηκαν με τον Αργεντίνο πρώην ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Όλοι οι αγώνες της Ακαδημίας

Όλοι οι αγώνες της Ακαδημίας

Αγώνες για το «Attica Cup» αλλά και για το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά είχαν το Σαββατοκύριακο (11-12/2) τα τμήματα της Ακαδημίας που δεν συμμετέχουν σε Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.

«Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ»

«Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ»

Ο Βασίλης Βούζας τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ κόντρα στην Λάρισα (2-0), εάν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.