Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχίζει η Β' φάση του 6ου Πρωταθλήματος Σχολών Αττικής

Αρχίζει η Β' φάση του 6ου Πρωταθλήματος Σχολών Αττικής
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 - 12:37

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο (18-19/2) με αγώνες σε όλο το λεκανοπέδιο η Β' φάση του «6ου Πρωταθλήματος Σχολών Ολυμπιακού Αττικής».

Το τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο ανεβαίνει... επίπεδο, αφορά τις Σχολές του Ολυμπιακού στην Αττική, οι οποίες παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο αγώνες, τηρώντας πιστά τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος.

Το Πρωτάθλημα έχει τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες (Παμπαίδες, Junior, Pro Junior, Αστεράκια) και όλες οι ομάδες δίνουν αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Στην Α' φάση του τουρνουά στην κατηγορία των Παμπαίδων διεξήχθησαν 17 αγώνες και σημειώθηκαν 74 γκολ, στην κατηγορία Junior 51 αγώνες και 285 γκολ, στην κατηγορία Pro Junior 69 αγώνες και 425 γκολ και στην κατηγορία Αστεράκια οι 10 ομάδες έδωσαν 38 αγώνες και πέτυχαν 256 τέρματα.

Το Πρωτάθλημα Σχολών τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους και ποδοσφαιριστές της Α' ομάδας αλλά και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού. Στην Α' φάση της περιόδου 2016-17 η 10η αγωνιστική διεξήχθη στην εγκατάσταση της Σχολής του Θρύλου στην Ηλιούπολη την οποία επισκέφτηκαν οι Θανάσης Ανδρούτσος, Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μανθάτης.

Στο τουρνουά συμμετέχουν και Σχολές εκτός Αττικής όπως είναι η Κύπρος, η Θεσσαλονίκη, η Καρδίτσα οι οποίες δίνουν αγώνες επίδειξης.

Μετά από την ολοκλήρωση της Β' φάσης θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Τελική Φάση του Πρωταθλήματος στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Η Κ-10 πήγε στο Πλανητάριο

Η Κ-10 πήγε στο Πλανητάριο

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πλανητάριο έκανε η Κ-10 του Ολυμπιακού προκειμένου να παρακολουθήσει την ψηφιακή παράσταση «Διαστημικές Καταιγίδες και Βόρειο Σέλας».

Σάββατο με ΑΕΚ, Κυριακή με ΠΑΟ

Σάββατο με ΑΕΚ, Κυριακή με ΠΑΟ

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα των Ακαδημιών του Θρύλου που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Superleague, με τους Νέους να παίζουν εκτός με την ΑΕΚ το Σάββατο.