Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού η Ίντερ (pics)

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού η Ίντερ (pics)
Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 - 11:05

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Ολυμπιακού, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες αντιπροσωπεία της Ίντερ. Πιο συγκεκριμένα, την επίσκεψη πραγματοποίησε το τμήμα Ακαδημίας της ιταλικής ομάδας, που με επικεφαλής τον Άλντο Μοντινάρο, ξεναγήθηκε στους χώρους του Ρέντη και ενημερώθηκε για τις διάφορες δράσεις της Ακαδημίας.



Την αποστολή των Ιταλών καλωσόρισαν και υποδέχτηκαν ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Κυριάκος Καραταΐδης αλλά και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Θρύλου και πρώην άσος της Ίντερ, Εστεμπάν Καμπιάσο. Με την Ίντερ κατέκτησε το Champions League ο Αργεντινός το 2010.



Οι Ιταλοί ενημερώθηκαν πλήρως για το πλάνο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, αλλά και για τις Σχολές του από το στέλεχος της Ακαδημίας και Διευθυντή ΕΚΕ κ. Δομένικο Μασούλα, τον Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνο, αλλά και από τους κ.κ Καραταϊδη, Τοπολιάτη.



Τα στελέχη των δύο ομάδων θα συνεχίσουν να συνεργάζονται σε πάρα πολλούς τομείς, θα ανταλλάσσουν απόψεις συνεχώς και αξίζει να τονιστεί πως οι Ιταλοί προσκάλεσαν τα στελέχη του Ολυμπιακού στην Ιταλία.



Τέλος, ο Ολυμπιακός και η Ίντερ σε επίπεδο Ακαδημίας έχουν συνεργαστεί και στα ετήσια Παγκόσμια Σεμινάρια της Aspire Academy σε Άμστερνταμ και Βερολίνο.

Διαβάστε επίσης

Τα κατάφερε η Κ-9 (pics)

Τα κατάφερε η Κ-9 (pics)

Την πρώτη θέση στο τουρνουά «Respect Cup» που έγινε σε Βούλα και Βάρη από τις 11 έως τις 13 Απριλίου κατέλαβε η Κ-9 του Ολυμπιακού.

Με 11 ομάδες στη Θεσσαλονίκη οι Σχολές

Με 11 ομάδες στη Θεσσαλονίκη οι Σχολές

Έντεκα ομάδες που ανήκουν στα μέλη του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν στο «6ο Acadimies Golden Cup» το οποίο θα «φιλοξενηθεί» από τις 19 έως τις 22 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.