Ντουντούκα
Ακόμα και τώρα, δεν μπορούσατε αλλιώς. Μια ζωή παίζετε με 8…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα κατάφερε η Κ-9 (pics)

Τα κατάφερε η Κ-9 (pics)
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 - 12:34

Την πρώτη θέση στο τουρνουά «Respect Cup» που έγινε σε Βούλα και Βάρη από τις 11 έως τις 13 Απριλίου κατέλαβε η Κ-9 του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος κέρδισε και τα πέντε παιχνίδια τα οποία έδωσε στο τουρνουά, ενώ στον τελικό επικράτησε με 8-5 του Ατρομήτου. Ο Ολυμπιακός σημείωσε 49 τέρματα και δέχτηκε μόνο εννέα.Ο προπονητής της Κώστας Σοφιανός δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν και για την 1η θέση. Στόχος μας σ' αυτές τις ηλικίες είναι η διασκέδαση μέσα από το ποδόσφαιρο και φυσικά η βελτίωση. Δουλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο και τα παιδιά το απολαμβάνουν».

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού:

*Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πανιώνιος 10-1

Τα γκολ: Καρυτινός (2), Κούρτης (2), Γεωργαντάς (2), Καντεράκης, Πατρώνης, Ποτουρίδης, Αυγουστίδης.

*Ολυμπιακός-Βύζας Μεγάρων 11-1

Τα γκολ: Καρυτινός (2), Διαμαντάκος (2), Μιχαηλίδης (2), Κούρτης (2), Πατρώνης, Σουχλάκης, Καντεράκης.

*Ολυμπιακός-ΓΣ Αργυρούπολης 6-1

Τα γκολ: Κούρτης, Καρυτινός, Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Σουχλάκης, Διαμαντάκος.

*Ολυμπιακός-Αστέρας Μενιδίου 14-1

Τα γκολ: Βρυώνης (2), Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Καντεράκης, Καρυτινός (2), Κούρτης, Μιχαηλίδης, Μουγγός, Πατρώνης, Διαμαντάκος , Μιχαλακέλης, Ποτουρίδης.

*Ολυμπιακός-Ατρόμητος Αθηνών 8-5 (Τελικός)

Τα γκολ: Πατρώνης (3), Κούρτης (2), Αυγουστίδης, Καντεράκης, Σουχλάκης.Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στο τουρνουά: Αυγουστίδης Δημήτρης, Βρυώνης Αθανάσιος, Γεωργαντάς Ηλίας, Γούσιος Γεώργιος, Δουλαβέρας Γεώργιος, Καντεράκης Χρήστος, Καρυτινός Παναγιώτης, Κούρτης Γεώργιος, Μιχαηλίδης Δημήτρης, Πατρώνης Τζόι, Μουστάκης Εμμανουήλ, Μιχαλακέλης Ιωάννης, Σπυρόπουλος Ευφραίμ, Σουχλάκης Ναπολέων, Διαμαντάκος Χαράλαμπος, Ποτουρίδης Δημήτρης, Μουγγός Νίκος.

Διαβάστε επίσης

Με 11 ομάδες στη Θεσσαλονίκη οι Σχολές

Με 11 ομάδες στη Θεσσαλονίκη οι Σχολές

Έντεκα ομάδες που ανήκουν στα μέλη του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν στο «6ο Acadimies Golden Cup» το οποίο θα «φιλοξενηθεί» από τις 19 έως τις 22 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.