Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναχωρεί για Βερολίνο η Κ-14

Αναχωρεί για Βερολίνο η Κ-14
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 - 12:59

Για το Βερολίνο θα αναχωρήσει η Κ-14 του Ολυμπιακού την Πέμπτη προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά «NIKE Premier Cup», το οποίο θα διεξαχθεί και πιο συγκεκριμένα, η τελική του φάση, από τις 5 έως τις 8 Μαΐου.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά που έγινε στην Ελλάδα και πλέον θα αγωνιστούν στα τελικά της ευρωπαϊκής ζώνης, έχοντας απώτερο στόχο να συμπεριληφθούν στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Το τουρνουά το διοργανώνει η Χέρτα Βερολίνου και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των ομίλων.

Στα τελικά της Ευρώπης έχουν προκριθεί ανά χώρα οι παρακάτω ομάδες: Red Bull Salzburg (Αυστρία), Sparta Prague (Τσεχία), Honka (Φινλανδία), Herta, Hoffenheim (Γερμανία), Vasas (Ουγγαρία), Napoli (Ιταλία), Hapoel Rishon Lezion (Ισραήλ), Brann (Νορβηγία), Dinamo Moscow (Ρωσία), Brommapojkarna (Σουηδία), FC Zurich (Ελβετία), Shakhtar Donetsk (Ουκρανία).

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο είναι οι: Σταρένιος Κωνσταντίνος, Γραμματικάκης Νικόλαος, Τσιουρής Δημοσθένης, Δούμας Αλέξανδρος-Θεοδόσιος, Γιγίνης Θωμάς, Μπονέλης Κωνσταντίνος, Γαρμπής Γεράσιμος, Τάμπος Αθανάσιος, Καραπαναγιωτίδης Χρήστος, Ντόη Ανδρέας-Ριχάρδος, Κουϊμελής Κωνσταντίνος, Σπυριδάκης Σπυρίδων-Μάριος, Λιάτσος Χρήστος, Σταμούλης Γιώργος, Κίτσος Φώτιος, Σταμέλλος Δημήτριος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές της Ακαδημίας Φώτης Παπαπαναγής, Γιώργος Παπακωστούλης, η υπεύθυνη λειτουργικών θεμάτων της Ακαδημίας Χριστίνα Δαρίτση και ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Κώστας.

Διαβάστε επίσης

Η υποδοχή της Κ20 στο Αγρίνιο

Η υποδοχή της Κ20 στο Αγρίνιο

Δείτε την επίσκεψή της στην Σχολή του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, αλλά τις δηλώσεις των Βασίλη Βούζα, Αριελ Ιμπαγάσα και Μάριου Βρουσάι.