Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό ο Αστέρας Τρίπολης

Στον τελικό ο Αστέρας Τρίπολης
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 - 21:00

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Στον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Super League Κ17, που φιλοξενείται φέτος στην Τρίπολη, προκρίθηκε ο Αστέρας. Οι «οικοδεσπότες» Αρκάδες επικράτησαν 6-5 της Ξάνθης στη διαδικασία των πέναλτι, ύστερα από έναν αγώνα – θρίλερ, του οποίου η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-1. Οι «κιτρινομπλέ» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του άλλου ημιτελικού, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στον τελικό που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο (19:30), στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι τυπικά και ουσιαστικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 57’ με εκτέλεση πέναλτι του Δουλγέρη (το κέρδισε ο ίδιος από τον Τσιμόπουλο). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83’ με κεφαλιά του Κανελλόπουλου, ύστερα από σέντρα του Διαμαντόπουλου από δεξιά. Το 1-1 ήταν το σκορ της κανονικής διάρκειας, αλλά και της παράτασης, παρότι οι δυο ομάδες έχασαν κλασικές ευκαιρίες.

Μοιραία, το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, νικητής αναδείχθηκε ο Αστέρας (6-5), για τον οποίο σκόραραν οι Αντζούλας, Μαχαίρας, Γλέζος, Ντινέ, Μαρίνος και Φωτόπουλος, ενώ ο Ρούνης σημάδεψε το δοκάρι. Για τους Ακρίτες βρήκαν δίχτυα οι Τενεκές, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Ιωάννου και Γράβας, ενώ αστόχησαν οι Μελίπουλος (άουτ) και ο τερματοφύλακας Ζουρνατζίδης, ο οποίος νικήθηκε από τον Τσιμόπουλο στην τελευταία εκτέλεση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Κωνσταντίνος Μπεντεβής): Τσιμόπουλος, Τσέκος (74’ Διαμαντόπουλος), Φωτόπουλος, Ζορμπάς (58’ Ντινέ), Χριστόπουλος, Αντζούλας, Κάρδαρης (58’ Κωτσόπουλος), Γλέζος, Τζίμας, Κανελλόπουλος (115’ Μαχαίρας), Μαρίνος.

Ξάνθη (Κωνσταντίνος Μπεδρελής): Ζουρντατζίδης, Τριανταφύλλου (91’ Τσιτσεκίδης), Λεωντσάκος, Θεοφυλάκης, Τενεκές, Μελιόπουλος, Γκατζόγιας, Θυμιάνης, Ιωάννου, Δουλγέρης (70’ Γράβας), Σουλεϊμάν (90’ Σπυριωνίδης, 106’ Κύπι).

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκη» οικογένεια

«Ερυθρόλευκη» οικογένεια

Δίπλα στην ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού βρίσκονται πολλοί άνθρωποι των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

«Το... μήλο ωριμάζει»

«Το... μήλο ωριμάζει»

Περήφανος για τον γιο του ο Αντώνης Νικοπολίδης, που αποκρούοντας πέναλτι στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, έστειλε την Κ-17 στον τελικό του Final 4.