Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκη» οικογένεια

«Ερυθρόλευκη» οικογένεια
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 - 21:54

Κοντά στους παίκτες και προπονητικό τιμ της Κ17 του Ολυμπιακού βρίσκονται πολλοί άνθρωποι των τμημάτων υποδομής της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται ο επικεφαλής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταΐδης, ο τεχνικός της ομάδας Νέων και ο Γενικός Αρχηγός της, Βασίλης Βούζας και Αριέλ Ιμπαγάσα, αντίστοιχα, αλλά και το μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας και προπονητής της Ακαδημίας, Τάσος Πάντος.

Παρόντες είναι επίσης τρεις ομοσπονδιακοί προπονητές: ο Μίκαελ Σκίμπε (Εθνική Ανδρών), συνοδευόμενος από τον Κώστα Τσάνα (βοηθός του Γερμανού), ο Αντώνης Νικοπολίδης (Εθνική Ελπίδων) και ο Γιάννης Γκούμας (Εθνική Νέων). Το Final 4 είχε και... άρωμα Survivor, καθώς στις εξέδρες του «Θ. Κολοκοτρώνης» κάθονται δίπλα-δίπλα οι Λάμπρος Χούτος (είναι και μάνατζερ, άλλωστε) και Στέλιος Χανταμπάκης!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

«Το... μήλο ωριμάζει»

«Το... μήλο ωριμάζει»

Περήφανος για τον γιο του ο Αντώνης Νικοπολίδης, που αποκρούοντας πέναλτι στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, έστειλε την Κ-17 στον τελικό του Final 4.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά»

«Συγχαρητήρια στα παιδιά»

Ο Τάσος Θέος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά την επικράτηση στα πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δείτε και τις δηλώσεις του Ιωάννη Νικοπολίδη.