Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Ναντ οι Εφηβοι

Στη Ναντ οι Εφηβοι
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 - 15:01

Στο «International Reze Tournament», το οποίο θα διεξαχθεί στη Ναντ από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου θα λάβει μέρος η Κ17 του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν σήμερα το μεσημέρι για την πόλη της Γαλλίας, όπου θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε πολύ καλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είναι στον Δ' όμιλο μαζί με τις: Cano Sport Academy, Toulouse FC, AC La Chapelle Sur Erdre. Αναλυτικά οι όμιλοι: Α': Selection Serbie, Stade Rennais, Dijon FCO, FC Reze, B': Selection, FC Nantes, USSA Vertou, Ligue Pays de la Loire, Γ': Rio Ave FC, SCO Angres, OGC Nice, La Mellinet Football.

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία παιχνίδια με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: 10:00 Olympiacos-Toulouse, 12:00 Olympiacos-AC La Chapelle, 18:00 Olympiacos-Cano Sport Academy.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Ναντ είναι οι: Νικοπολίδης Ιωάννης, Μαλάι Λίβιο, Παπαδόπουλος Παύλος, Παπαγγελής Βαγγέλης, Ράμα Ρεζάρτ, Γκοτζαμανίδης Νικόλαος, Μαργαρίτης Αλέξανδρος, Γαλούπης Ιωάννης, Ντουμάνης Παρασκευάς, Γούσιας Μιχάλης, Δήμος Στάθης, Τσερκώνης Παναγιώτης, Φυτόπουλος Δημήτριος, Φέκκας Γιώργος, Αντωνόπουλος Νικόλαος, Κατσούκης Χρήστος, Βοϊλης Αλέξανδρος, Τσιριγώτης Θεόδωρος.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο προπονητής της Κ-17 Τάσος Θέος, ο προπονητής της Κ-20 Βασίλης Βούζας, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 Αριέλ Ιμπαγάσα, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάκης Βενιαμίν, ο γυμναστής Θανάσης Ρωσίδης και ο φυσιοθεραπευτής Αλέξης Καπετανάκης.

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάζεται το 3ο Piraeus Sports Camp

Παρουσιάζεται το 3ο Piraeus Sports Camp

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του 3ου Piraeus Sports Camp στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, Camp που έχει τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Προς... Λιλ η Κ-14

Προς... Λιλ η Κ-14

Για τη Λιλ της Γαλλίας ταξίδεψε την Παρασκευή η Κ-14 του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Trophy Roger Heneman» που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου.

Scouting Camp σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Κύπρο!

Scouting Camp σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Κύπρο!

Επικεφαλής των αποστολών θα είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας Κυριάκος Καραταΐδης, ενώ μαζί του θα είναι ο επικεφαλής Scouting Γιώργος Αμανατίδης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και προπονητές από τις ομάδες της Ακαδημίας.