Ντουντούκα
Θρύλε μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Μακεδονίας η Σχολή Θεσσαλονίκης!

Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Μακεδονίας η Σχολή Θεσσαλονίκης!
Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017 - 09:55

Σημαντική η επιτυχία της ομάδας Προ Παίδων της Σχολής Θεσσαλονίκης, καθώς κατάφερε να αναδειχτεί πρωταθλήτρια ΕΠΣ Μακεδονίας για δεύτερη στη σειρά χρονιά. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-1 την Ακαδημία Κούη στον τελικό που έγινε στη Μίκρα το Σάββατο και πήρε αήττητη τον τίτλο, ξανά. Μπορεί το συγκρότημα του Κοσμίν Μπαρκαουάν να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια έβαλε πέντε γκολ, κερδίζοντας κι αυτό το πρωτάθλημα αήττητη, σκοράροντας 156 γκολ, δεχόμενη 14 και με συνολικό απολογισμό 24 νικών και μιας ισοπαλίας.

Τα γκολ για την Σχολή Θεσσαλονίκης πέτυχαν οι: Ντιμολάρι (3), Ζέρβας, Πράτος. Ο Ντιμολάρι αναδείχθηκε και MVP του τελικού!

Οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την Κ-13 στην κούπα είναι οι: Ζέρβας Αντώνης, Καμπάς Αχιλλέας, Κιζιλτζάς Αθανάσιος, Κοντονικολάου Κωνσταντίνος, Κοντός Απόστολος, Κουσουλάκης Αχιλλέας, Πλατανιάς Δημήτρης, Πράτος Αναστάσιος, Σαρρής Βασίλειος, Τσακίρης Αλκιβιάδης, Τσαντζάλης Άγγελος, Φαΐτατζόγλου Μάριος, Χοχλάκης Αλέξανδρος, Χοχλάκης Χρήστος, Dhimollari Panteli, Karaj Emiliano, Lici Kledjan, Ndoku Kidman, Talka Bruno.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Μπαρκαουάν σημείωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδωσαν και την ψυχή τους και δούλεψαν αρκετά όλη τη χρονιά. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τα παιδιά».

Ο τεχνικός σύμβουλος της Σχολής κ. Γιάννης Γούναρης είπε: «Μπράβο σ' όλους. Αυτά τα παιδιά μας κάνουν υπερήφανους. Υπάρχει ταλέντο στην Μακεδονία που πρέπει να αξιοποιηθεί. Όνειρο μου είναι να δω ένα παιδί της Σχολής μας στην Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Η Μακεδονία έχει δώσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό και πρέπει να συνεχίσουμε σ' αυτό το δρόμο».

Πριν από τον τελικό πολλά μέλη της Σχολής του Θρύλου με επικεφαλής τον κ. Χοχλάκη και τον κ. Παπαδόπουλο συμμετείχαν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τα στελέχη της Σχολής Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που συντελείται επί χρόνια στη Σχολή.

Διαβάστε επίσης