Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στην Κύπρο!

Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στην Κύπρο!
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 - 15:13

Πολλά νέα ταλέντα ανακαλύπτουν στην Κύπρο τα μέλη της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία πραγματοποιεί «Scouting Camp» στο νησί από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά και το πρωί του Σαββάτου τα δοκιμαστικά διεξήχθησαν στην Λεμεσό και οι προπονητές της Ακαδημίας σημείωσαν πολλά παιδιά γεννημένα το 2005 και το 2006 που ξεχώρισαν.

Στην Κύπρο για το Scouting Camp έχουν ταξιδέψει ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταΐδης, ο επικεφαλής scouting κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα και οι προπονητές κ.κ Βασίλης Βούζας, Νίκος Τοπολιάτης, Φώτης Παπαπαναγής, Τάσος Πάντος και Χρήστος Θεοδώρου.

Φυσικά μαζί τους είναι και οι προπονητές των Σχολών Κύπρου, αλλά και οι επικεφαλής τους, οι οποίοι έχουν φροντίσει να δοκιμαστούν παιδιά από όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Τα δοκιμαστικά θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής στη Λάρνακα.

Διαβάστε επίσης

Πήρε ταλεντάκι ο Ολυμπιακός

Πήρε ταλεντάκι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, χάρη στο εξαιρετικό τμήμα σκάουτινγκ που έχει, προχώρησε στην απόκτηση του 14χρονου στόπερ, Χάρη Κατσογιάννη.

Σχολή Ποδοσφαίρου στην Πεντέλη

Σχολή Ποδοσφαίρου στην Πεντέλη

Η διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη και αναβάθμιση των τημάτων υποδομής σε όλη την Ελλάδα, καλωσορίζει την Πεντέλη στο εκτεταμένο της δίκτυο.