Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινάει το Olympiacos Summer Camp!

Ξεκινάει το Olympiacos Summer Camp!
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 - 15:59

Τις πύλες του για να υποδεχθεί το summer camp ανοίγει την Δευτέρα (19/06) το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Για 17η χρονιά παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών από την Ελλάδα και απ' όλο τον κόσμο θα βρεθούν στο «σπίτι» του Ολυμπιακού και μέχρι την Παρασκευή (23/06) θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τους κορυφαίους τα μυστικά του ποδοσφαίρου και διασκεδάσουν.

Για μια ακόμα χρονιά οι εκπλήξεις για τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο summer camp θα είναι πολλές! Τα παιδιά στο Ρέντη θα υποδεχθεί ο Λεόνε, ο οποίος θα τα ξεναγήσει στο μαγικό κόσμο της αγαπημένης τους ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα, που υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με κύριο στόχο την βελτίωση της τεχνικής. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ειδικά μαθήματα για τερματοφύλακες.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του camp θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής. Τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή τους αλλά και την ψυχολογία που είναι πολύ βασικά στοιχεία στον σύγχρονο αθλητισμό.

Οσα παιδιά πάρουν μέρος στο camp θα περάσουν και από τα εργομετρικά τεστ! Μια σπουδαία παροχή για τους μικρούς ποδοσφαιριστές! Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο "Life-Ergo" θα παρέχει εργομετρική αξιολόγηση στα παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω.

Από εκεί και πέρα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να δουν από κοντά το γήπεδο των Πρωταθλητών, το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και το Μουσείο! Θα ... πατήσουν το χόρτο στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας, θα ξεναγηθούν στους εσωτερικούς χώρους της εγκατάστασης ενώ θα μάθουν για την ιστορία του Ολυμπιακού σ' όλα τα σπορ μέσα από το ειδικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το «ερυθρόλευκο» Μουσείο.

Πρόγραμμα

08.30-08.45 : Άφιξη παιδιών στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη από Αγίας Άννης 98

Τα παιδιά θα κατευθύνονται από τους προπονητές του summer camp στα αποδυτήρια του Προπονητικού Κέντρου

9.00-14.15 : Αθλητικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές δράσεις σε Ρέντη, "Γ. Καραϊσκάκης".

14.30-14.45: Αναχώρηση παιδιών από το Προπονητικό Κέντρο από Αγίας Άννης 98

Παροχές

Επίσημη φανέλα της ομάδας, Δίπλωμα Συμμετοχής, Ατομική Κάρτα Αξιολόγησης, Δώρα Ολυμπιακού, Δώρα χορηγών, Ελαφρύ γεύμα

Επιπλέον Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

email: [email protected]

Διαβάστε επίσης