Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Summer Camp 2017! (pics)

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Summer Camp 2017! (pics)
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 - 20:46

Εξαιρετικά κύλησε η πρώτη ημέρα του Summer Camp που διοργανώνει ο Ολυμπιακός, από σήμερα μέχρι την Παρασκευή (23 Ιουνίου), στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Περισσότερα από 250 παιδιά κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών για να συμμετάσχουν σε ένα event που μετά από 17 χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα παιδιά περίμενε στην είσοδο ο αγαπημένος τους Λεόνε, ο οποίος τους καλωσόρισε και τους συνόδεψε έως τα αποδυτήρια, προκειμένου να προμηθευτούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στην πρώτη μέρα τα παιδιά γνωρίστηκαν μεταξύ τους αλλά και με τους προπονητές και ξεκίνησαν το παιχνίδι! Τα γήπεδα του Προπονητικού Κέντρου γέμισαν με ποδοσφαιριστές ηλικίας 5 έως 15 ετών που ήρθαν απ' όλες τις περιοχές της Ελλάδος, την Κύπρο, την Αλβανία, τις ΗΠΑ, την Αφρική, την Αυστραλία και την Ασία.

Από την Τρίτη το πρόγραμμα του Camp θα έχει και Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας, Διατροφής, εργομετρικά τεστ και φυσικά ξεναγήσεις στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο Μουσείο του Θρύλου. Δίπλα στα παιδιά είναι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που "υπηρετούν" την Ακαδημία, όπως οι Κυριάκος Καραταϊδης, Γιώργος Αμανατίδης, Τάσος Πάντος και Σωκράτης Κοψαχείλης.

«ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Μάκης Βενιαμίν, ο οποίος έχει αναλάβει φυσικά μαζί με τον Σωκράτη Κοψαχείλη την εκπαίδευση των τερματοφυλάκων, δήλωσε μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας: «Μας γεμίζει χαρά να βλέπουμε τόσα παιδιά να έρχονται κοντά μας και να διασκεδάζουν. Παίζουν και μαθαίνουν, αλλά πάνω απ' όλα κάνουν νέους φίλους. Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια και αυτά τα παιδιά είναι τυχερά που βρίσκονται εδώ στο Ρέντη και δουλεύουν στις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επιπλέον Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

email: [email protected]

Διαβάστε επίσης

Κλικ από το Summer Camp

Κλικ από το Summer Camp

«Ανοικτό» είναι αυτές τις ημέρες το Summer Camp του Ολυμπιακού και παρακάτω θα μπορέσετε να δείτε διάφορες φωτογραφίες.