Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη προπόνηση για την ομάδα Νέων (pics)

Πρώτη προπόνηση για την ομάδα Νέων (pics)
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 - 10:20

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε την Δευτέρα η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» το απόγευμα μαζεύτηκαν στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν για μια ακόμα χρονιά στον πάγκο τους τον Βασίλη Βούζα και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το 4η σερί πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1998, το 1999 και το 2000, οι οποίοι πέρσι είχαν κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας K-20 όσο και το αντίστοιχο της K-17. Ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει UEFA Youth League. Ο Θρύλος είναι η μοναδική ελληνική που έχει συμμετάσχει στους ομίλους της διοργάνωσης και μάλιστα τη σεζόν 2014-2015 έφτασε μέχρι τους «16»!

Οι ποδοσφαιριστές της Κ20 σήμερα πήραν τα ρούχα για τη νέα σεζόν άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες του Διευθυντή της Ακαδημίας Κυριάκο Καραταϊδη και του προπονητή τους Βασίλη Βούζα και εν συνεχεία προπονήθηκαν στο γήπεδο.

Οι παίκτες της ομάδας Νέων θα κάνουν καθημερινές μονές προπονήσεις, θα δώσουν φιλικά παιχνίδια μετά τις 20/7 και εν συνεχεία θα ταξιδέψουν για την Ελβετία (28-30/7) προκειμένου να συμμετάσχουν σε σπουδαίο διεθνές τουρνουά. Μετά το ταξίδι στο εξωτερικό θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα μεταβούν στα Χάνια του Πηλίου, όπου θα βρίσκονται στο διάστημα 3-13 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο τεχνικός του Θρύλου και οι συνεργάτες τους και φέτος θα δουλέψουν σκληρά με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, την διάκριση στο Youth League και φυσικά την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσουν τη βάση της α’ ομάδας.

Στο πλευρό του Βούζα φέτος θα οι Αριέλ Ιμπαγάσα (Γενικός Αρχηγός), Θανάσης Ρωσίδης (γυμναστής), Μάκης Βενιαμίν (προπονητής τερματοφυλάκων) και Αλέξης Καπετανάκης (φυσιοθεραπευτής). Μετά από το τέλος της πρώτης προπόνησης της σεζόν ο Βασίλης Βούζας δήλωσε: «Να ευχηθούμε σ' όλους καλή σεζόν, με υγεία και πολλές χαρές. Είμαστε τυχεροί που ο Ολυμπιακός μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε φέτος σ' ακόμη πιο υψηλό επίπεδο προκειμένου να εξελίξουμε τα παιδιά της Ακαδημίας. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι πάντα υψηλοί και οι απαιτήσεις μεγάλες. Υπάρχει πίεση αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στο υλικό της ομάδας. Όλοι μας πρέπει να δουλέψουμε και να πετύχουμε. Η δουλειά αρχίζει και κάθε ημέρα όλα τα παιδιά δίνουν εξετάσεις».

Τις επόμενες ημέρες τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν μέσα στην εβδομάδα σε αιματολογικές εξετάσεις αλλά και σε εργομετρικές μετρήσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την «πρώτη» των «ερυθρόλευκων»:

Διαβάστε επίσης

Έναρξη συνεργασίας με τη Χάλκη (pics)

Έναρξη συνεργασίας με τη Χάλκη (pics)

Με κάθε επισημότητα έγινε πριν από μερικές ημέρες η επίσημη έναρξη της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον ΑΣ Χάλκης σε επίπεδο Σχολών. Μάλιστα, εγκαινιάστηκε και το νέο αθλητικό κέντρο του συλλόγου.