Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο ταλέντο στον Ολυμπιακό

Νέο ταλέντο στον Ολυμπιακό
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 - 15:19

Ακόμα ένα ταλέντο πρόσθεσε και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα Κ-15 ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον 13χρονο Νικόλα Χρήστου, που έχει γεννηθεί το 2004 και παίζει στα χαφ.

Αναλυτικά το θέμα στο talentabout.gr

Μια ακόμα προσθήκη για την U15 του Ολυμπιακού, καθώς ο Νικόλας Χρήστου (γεννημένος το 2004) είναι πλέον μέλος των ερυθρόλευκων. Μπορεί να αισθάνεται περήφανος, καθώς είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής στην ηλικία αυτή, που υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Η επιτυχία αυτή εξαργυρώθηκε από τις εμφανίσεις του στην ΕΠΣ Παίδων η οποία έφτασε μέχρι τους 8 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Ο Νικόλας Χρήστου είναι αριστεροπόδαρος, που αγωνίζεται κυρίως στα αμυντικά χαφ και έχει μεγάλο προσόν του την ταχύτητα. Μάλιστα είχε ασχοληθεί και με τον στίβο, όπου διακρίθηκε με αρκετές νίκες στα μίτινγκ που είχε λάβει συμμετοχή.

Ο νεαρός χαφ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες Play 5×5. Στην συνέχεια μετακινήθηκε στο παιδικό του Σκουφά Κομποτίου, ενώ φέτος αγωνίστηκε στις ακαδημίες της ΑΕ Καραϊσκάκης και στο παιδικό της Ολυμπιάδας Αγίας Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης