Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το νέο τέρμα των Σχολών!

Το νέο τέρμα των Σχολών!
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 14:34

Το δικό τους τέρμα έχουν πλέον τα μέλη του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στο Λονδίνο και στις ΗΠΑ. Η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού διέθεσε στις Σχολές το τέρμα το οποίο έχει το σήμα, αλλά και τα χρώματα του Ολυμπιακού. Το τέρμα ποδοσφαίρου «BazookaGoal» είναι ένα βραβευμένο προϊόν με απαράμιλλη λειτουργικότητα και υψηλής τεχνολογίας ποιότητα και πωλείται σε 40 χώρες σ’ όλο τον κόσμο!

Εκτός των Σχολών του Ολυμπιακού, αποτελεί πρώτης επιλογής τέρμα προπονήσεων της Μπαρτσελόνα, της Τσέλσι, της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Έβερτον, του Άγιαξ, της Πόρτλαντ Τίμπερς και εκατοντάδων ακόμη συλλόγων σε όλο τον κόσμο. Πλέον προτείνεται επισήμως από τις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Καταλονίας στην Ισπανία και από τη Νορβηγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι ο ”pop-up” σκελετός/μηχανισμός που σχεδιάστηκε να μην αποτελεί κίνδυνο τραυματισμού. Το ολοκληρωμένο σύστημα ελατηρίου-πηνίου επιτρέπει στο οριζόντιο δοκάρι να διπλώσει όταν τρέξει κάποιος προς τα πάνω του, καθιστώντας το ασφαλές για να πέσει ακόμη και ένας από τους μικρότερους παίκτες.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Νορβηγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συνέστησε το ποδοσφαιρικό τέρμα ”BazookaGoal” ως επίσημο ποδοσφαιρικό τέρμα αγώνων για παιδιά ηλικίας 6 χρόνων.

Διαβάστε επίσης