Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνέχεια με νίκη για τους Εφηβους του Θρύλου

Συνέχεια με νίκη για τους Εφηβους του Θρύλου
Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017 - 21:15

Με νίκη σε φιλικό αγώνα συνέχισε την προετοιμασία της η Κ-17 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε της ομάδας του ΑΣ Σαρακηνός με 3-2 σε ματς που έγινε στα Χάνια του Πηλίου.

Οι Εφηβοι του Θρύλου είχαν καλές και κακές στιγμές στον αγώνα, ο οποίος είναι μόλις ο 2ο που δίνουν στη φετινή τους προετοιμασία. Η ομάδα του Τάσου Θέου με σκληρή δουλειά θα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 στο 22' με σουτ-βολίδα του Μπόνιου έξω από την περιοχή, διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Βοϊδονικόλα στο 41' και στο 54' ο Μπουλάρι μετά από ασίστ του Ζαχαράκη έκανε το 3-0! Ο Σαρακηνός μείωσε στο 59' με τον Τσαγγάρα και στο 68' με τον Τσιουρή σε 3-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θέος): Μαλάι, Δολαψάκης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μικρός, Γλυνός, Μούγιος, Μπόνιος, Γεωργαντής, Βοϊδονικόλας, Κοτσιανούλης/ Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μπαλωμένος, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Ράμα, Τσακίρης, Ντούλος, Ζαχαράκης, Φέκκας, Μπουλάρι.

ΑΣ Σαρακηνός (Φασουράκης): Γράντας, Ρέλλος, Σουάρες, Γιαμαλής, Κουσκουρίδης, Ντούρο, Κοντοβάς, Λαρίσης, Κόντρα, Κωσταντάκος, Δούλας/ Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κοντογιάννης, Κουσκουρίδας, Τσαγγαράς, Τσαρδάκης, Μελίσης, Θάνος, Ράκης, Μαστακούλης, Τσιουρής, Σιδηρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

«Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

«Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Ο Βασίλης Βούζας τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού της Κ-20 του Ολυμπιακού κόντρα στον Εθνικό πως η ομάδα του θέλει ακόμη δουλειά, καθώς τώρα χτίζεται.