Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα δίπλα στα παιδιά της Ακαδημίας

Πάντα δίπλα στα παιδιά της Ακαδημίας
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 - 15:56

Την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποιούν στα Χάνια οι Κ17 και Κ20 του Ολυμπιακού. Εκτός από τους 53 ποδοσφαιριστές στο Πήλιο υπάρχει επίσης ένα δυνατό επιτελείο που στηρίζει τους παίκτες και στέκεται πάντα δίπλα τους.

Συγκεκριμένα, στο Πήλιο είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταϊδης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20, Αριέλ Ιμπαγάσα, οι προπονητές Βασίλης Βούζας, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Θέος, οι προπονητές τερματοφυλάκων Χρήστος Θεοδώρου και Μάκης Βενιαμίν και οι γυμναστές Θανάσης Ρωσίδης και Βαγγέλης Κουτσογιάννης.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, μαζί τους είναι και ο γιατρός της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κοϊνης και οι φυσιοθεραπευτές Ανδρέας Περιμένης και Αλέξης Καπετανάκης.

Δίπλα στα παιδιά βρίσκεται επίσης ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας Γιάννης Ζαρώτης βρίσκεται στα Χάνια για να μιλήσει με τα παιδιά και τους προπονητές, ενώ στην προετοιμασία είναι η Κατερίνα Φαλίδα, η οποία είναι αναλύτρια αγώνων της Ακαδημίας, αλλά και ο φροντιστής Τάκης Μητροφάνης.

Ο Ολυμπιακός φροντίζει να εκπαιδεύει και να επιμορφώνει συνεχώς το προσωπικό της Ακαδημίας έτσι ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές να έχουν άρτια εκπαίδευση και παροχές υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε επίσης

«Λευκή» ισοπαλία για τους Νέους

«Λευκή» ισοπαλία για τους Νέους

Η Κ-20 του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στα Χάνια Πηλίου.