Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλή προπόνηση και… χαλάρωση στο Πήλιο! (pics)

Διπλή προπόνηση και… χαλάρωση στο Πήλιο! (pics)
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 - 18:21

Πρωινή προπόνηση προέβλεπε το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης για τις ομάδες Κ20 και Κ17 του Ολυμπιακού, οι οποίες συνεχίζουν την προετοιμασία τους στα Χάνια του Πηλίου.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κατά την 8η μέρα της προετοιμασίας, δούλεψαν αρκετά πάνω στην τακτική και άκουσαν τις έντονες παρατηρήσεις των προπονητών τους, για τα λάθη τα οποία έκαναν στις φιλικές αναμετρήσεις που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ήταν και η ώρα του παιχνιδιού και της χαλάρωσης και των προπονητών του Θρύλου. Το πρόγραμμα περιείχε ποδοβόλεϊ, με τις ομάδες να βγάζουν την ποιότητα και την τέχνη τους στο γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν την καθιερωμένη… εξέδρα, ώστε να αποθεώσουν τους δασκάλους τους.

Την πρώτη ομάδα, συγκρότησαν οι Καραταϊδης, Ιμπαγάσα και Βούζας και την δεύτερη οι Τοπολιάτης, Θέος και Κουτσογιάννης. Νικήτρια ομάδα, με σκορ 4-2 ήταν η πρώτη η οποία περιμένει και… κέρασμα από τους αντιπάλους της.

Όσον αφορά τώρα το πρόγραμμα της Παρασκευής, όπου συμπληρώνεται η 9η μέρα προετοιμασίας των ομάδων του Ολυμπιακού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, αλλά και θεωρία εν όψει των φιλικών αναμετρήσεων που υπάρχουν το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης

Όλη η Ελλάδα μια ομάδα!

Όλη η Ελλάδα μια ομάδα!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές που κατάγονται από 15 διαφορετικούς νομούς της Ελλάδος.