Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική νίκη για την Κ17

Φιλική νίκη για την Κ17
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 - 12:24

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κ17 του Ολυμπιακού και τον Θησέα Αγριάς Βόλου διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στα Χάνια Πηλίου, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 2-0.

Οι παίκτες του Τάσου Θέου έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Το πρώτο γκολ του Θρύλου σημείωσε ο Μπουλάρι στο 71’, με τον νεαρό άσο να εκμεταλλεύεται στο έπακρον την πολύ ωραία πάσα του Δολαψάκη, ενώ στο 90ο Μουγιός με μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού.

Εκτός από τα δύο γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν και άλλες φάσεις και θα μπορούσε το σκορ να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Στο 16’ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Ράμα, ενώ επίσης είχε κλασσικές ευκαιρίες με τον Μπουλάρι στο 66' και τον Μουγιό στο 68'.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Κ-17 είναι το Σάββατο 19 Αυγούστου με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Καραργύρης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Μαρτίνης, Κωνσταντινίδης, Γλυνός, Ράμα, Φέκκας, Ντούλος, Τσακίρης, Ζαχαράκης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Στουρνάρας, Μποσκουϊδης, Μικρός, Μπαλωμένος, Δολαψάκης, Τσέργας, Μούγιος, Γεωργαντής, Κοτσιανούλης, Μπόνιος, Μπουλάρι, Βοϊδονικόλας.

Διαβάστε επίσης

Θετικό το τελευταίο φιλικό

Θετικό το τελευταίο φιλικό

Με 2-1 κέρδισε η Κ20 του Θρύλου τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο τελευταίο παιχνίδι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Όλη η Ελλάδα μια ομάδα!

Όλη η Ελλάδα μια ομάδα!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές που κατάγονται από 15 διαφορετικούς νομούς της Ελλάδος.