Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To μήνυμα του Παύλου στους Νέους

To μήνυμα του Παύλου στους Νέους
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 - 21:08

Την πρώτη τους μεγάλη μάχη στο φετινό Youth League έδωσαν το απόγευμα της Τρίτης οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιμετώπισαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έδωσαν όλα και παρότι προηγήθηκαν με 2-0, στη συνέχεια προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους και ισοφαρίστηκαν σε 2-2.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Παύλου, πριν την έναρξη του παιχνιδιού πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στον Βασίλη Βούζα και στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου. «Είμαστε περήφανοι που παίζουμε στην Ευρώπη. Πιστεύουμε σε εσάς. Το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ είναι μια μεγάλη πρόκληση. Καλή επιτυχία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται δίπλα σε όλες τις ομάδες της Ακαδημίας και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και από το μήνυμα του Γιώργου Παύλου στους παίκτες της Κ20!

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας»

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας»

Οι Στάθης Λάμπρου και Μάριος Βρουσάι, μετά το 2-2 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έδωσαν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες τους για την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Πορτογάλους.

«Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

«Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού της Κ-20 του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

«Επιστρέψαμε στην ελίτ»

«Επιστρέψαμε στην ελίτ»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε για την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο Youth League και να διακριθούν.