Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας»

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας»
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 - 21:21

Περήφανος που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού δήλωσε ο Στάθης Λάμπρου, μετά τον αγώνα της ομάδας Νέων του Θρύλου με την αντίστοιχη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο νεαρός αμυντικός φυσικά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την πορτογαλική ομάδα και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα!

«Είναι τεράστια τιμή για μένα να φοράω το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την σπουδαία εμφάνιση. Είμαστε υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό και την ομάδα μας. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και θέλουμε να φτάσουμε μακριά στην Ευρώπη. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μάριου Βρουσάι, ο οποίος τόνισε: «Μπράβο στα παιδιά για την σπουδαία εμφάνιση. Δείξαμε καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια. Κοιτάζουμε την συνέχεια στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να είμαστε μέσα σ' όλους τους στόχους. Να δείχνουμε ότι αξίζουμε να φοράμε αυτή την φανέλα».

Διαβάστε επίσης

«Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

«Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού της Κ-20 του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

To μήνυμα του Παύλου στους Νέους

To μήνυμα του Παύλου στους Νέους

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Παύλου, μίλησε στους παίκτες του Θρύλου πριν τον αγώνα με την Σπόρτινγκ για το Youth League.