Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα λάθη πληρώνονται»

«Τα λάθη πληρώνονται»
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 - 17:29

Στη μη αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάστηκαν στην ομάδα του, αλλά και στα αμυντικά λάθη της, στάθηκε ο Τιάγκο Φερνάντες. «Οι δυο αντίπαλοι είχαν παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού. Μπήκαν δυνατά, κέρδισαν πολλές στημένες φάσεις, είχαν ευκαιρίες, αλλά εμείς δεν σκοράραμε όσο θα μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός αξιοποίησε ορισμένα λάθη μας. Σε αυτήν τη διοργάνωση αυτά πληρώνονται ακριβά, αλλά τα παιδιά είναι νέα και τους δίνουμε ευκαιρίες για να εξακολουθούν να εξελίσσονται. Εμείς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους», δήλωσε ο προπονητής της Κ20 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για τη φάση του 36’: «Δεν μέτρησε ένα καθαρό γκολ μας». Οσο για το παιχνίδι με τους Καταλανούς, ανέφερε: «Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούμε την Μπαρτσελόνα και θέλουμε να νικήσουμε»

«ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση έμεινε, από την πλευρά του, ο επιθετικός των Πορτογάλων, Ραφαέλ Λεάο. «Είμαστε ευχαριστημένοι. Αφήνουμε τους αντιπάλους μας με μια… πικρή γεύση και με τη βεβαιότητα ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Βγάλαμε αντίδραση όταν βρισκόμασταν σε μειονεκτική θέση και αξίζαμε να νικήσουμε», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Δηλώσεις Βούζα on camera (vids)

Δηλώσεις Βούζα on camera (vids)

Δείτε σε βίντεο τι δήλωσε ο τεχνικός των Νέων, Βασίλης Βούζας, μετά το 2-2 του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ για το Youth League.

«Παράδειγμα για εμάς ο Ρέτσος» (vid)

«Παράδειγμα για εμάς ο Ρέτσος» (vid)

Ο Στάθης Λάμπρου μίλησε μετά τον αγώνα των Νέων με τη Σπόρτινγκ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον νεαρό που πήρε μεταγραφή στη Λεβερκούζεν.