Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Βαρκελώνη πήγε ο Πάντος

Στη Βαρκελώνη πήγε ο Πάντος
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 - 09:01

Ο Τάσος Πάντος ντύθηκε… κατάσκοπος και ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Κ20 της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους. Πρόκειται για τις δυο επόμενες αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Youth League και ο προπονητής της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι Καταλανοί επικράτησαν 1-0 των Ιταλών με γκολ του Κάρλες Πέρες (84’), ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γκαμπριέλ Ντε Λα Τόρε): Πένια, Μπράνταριζ (70’ Μινχουέσα), Ορ. Μπουσκέτς, Μονχού, Ρουίζ, Κογιάδο (46’ Πέρες), Πούιχ, Μιράντα, Γκόμες (82’ Φερνάντες), Μόρεϊ, Μπαρένο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αλεσάντρο Ντελ Κάντο): Ντελ Φαβέρο, Καμεράι, Τριπαλντέλι, Ζαναντρέα, Τουρέ, Βολιάκο, Καβίλια (75’ Πορτανόβα), Ντι Πάρντο, Ολιβιέρι, Φαγιόλι (66’ Μονταπέρτο), Κάμπος (59’ Κουλένοβιτς).

Διαβάστε επίσης

Η φυσική εξέλιξη…

Η φυσική εξέλιξη…

Ο Δ. Ρέτσος συνεχίζει την παράδοση της οικογένειάς του στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ηταν ball boy στην αναμέτρηση της Κ20 με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για το Youth League

Σταμάτησαν στα επτά

Σταμάτησαν στα επτά

Μεγάλη νίκη με 7-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης σημείωσε η Κ-15 του Ολυμπιακού, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Τετάρτη στη Σταμάτα.