Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φυσική εξέλιξη…

Η φυσική εξέλιξη…
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 - 09:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έγραψε ιστορία πριν από λίγες ημέρες, ολοκληρώνοντας την πιο ακριβή μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή στα χρονικά. Το επώνυμο του 19χρονου αμυντικού, ο οποίος αποτελεί αυθεντικό προϊόν της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, είναι γραφτό να μη λείψει από το Ρέντη. Ο αδερφός του, Δημήτρης, ως γνωστόν, μαθαίνει επίσης ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής των πρωταθλητών Ελλάδας, αποτελώντας τη… φυσική συνέχεια της οικογένειας. Την Τρίτη, μάλιστα, ο 13χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ball boy στο παιχνίδι της Κ20 με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Youth League και ο φακός τον συνέλαβε την ώρα που αντάλλασε ορισμένες κουβέντες με τον Δημήτρη Νικολάου. Γνωρίζονται καλά, άλλωστε, καθώς ο στόπερ της πρώτης ομάδας είναι ένας από τους πιο στενούς φίλους του Παναγιώτη. Οι δυο τους πανηγύριζαν αγκαλιά για περίπου μια 10ετία τις επιτυχίες της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ είχαν διαδραματίσει ρόλο ball boys σε πάρα πολλά ματς. Ο Δημήτρης Ρέτσος, ο οποίος γεννήθηκε σε μια χρονιά-ορόσημο για το ελληνικό ποδόσφαιρο (2004), είναι επίσης κεντρικός αμυντικός και φέτος αγωνίζεται στην Κ14, υπό τις οδηγίες του Τάσου Πάντου.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 14/09/2017)

Διαβάστε επίσης

Τελέστηκε ο Αγιασμός της Ακαδημίας του Ολυμπιακού (pics)

Τελέστηκε ο Αγιασμός της Ακαδημίας του Ολυμπιακού (pics)

Το απόγευμα της Παρασκευής (15/9) τελέστηκε στο Ρέντη ο ετήσιος Αγιασμός της Ακαδημίας των «ερυθρόλευκων»- «Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε να πετύχετε τα όνειρά σας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταΐδης.

Εύκολη νίκη για τον Θρύλο

Εύκολη νίκη για τον Θρύλο

Οι Εφηβοι του Ολυμπιακού νίκησαν με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου και έκαναν το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Βαρκελώνη πήγε ο Πάντος

Στη Βαρκελώνη πήγε ο Πάντος

Ο Τάσος Πάντος «ντύθηκε» κατάσκοπος και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Κ20 της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους.