Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο» (vid)

«Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο» (vid)
Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017 - 18:27

Η Κ17 του Ολυμπιακού νίκησε για πλάκα με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ και έκανε το «4 στα 4» στο φετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Θρύλου, Τάσος Θέος, μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και επισήμανε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Οσον αφορά στην εικόνα του παιχνιδιού, κρατάμε το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ καλή απόδοση. Βγάλαμε αυτά που θέλαμε στο γήπεδο και δημιουργήσαμε πολύ καλές ευκαιρίες. Σημειώσαμε δυο γκολ, αλλά μπορούσαμε περισσότερα. Στο δεύτερο μέρος δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε στο επιθετικό σκέλος, ίσως επειδή κουραστήκαμε από το πρώτο. Την προηγούμενη εβδομάδα εμείς δεν δώσαμε αγώνα, είχαμε το ρεπό μας.

Κρατάμε τη νίκη και το μηδέν στην άμυνα για τέταρτο συνεχόμενο ματς, την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου κυρίως στο επιθετικό σκέλος, της πίεσης, όπως θέλουμε στον Ολυμπιακό, αλλά και στο τακτικό σκέλος. Πάντα προσεγγίζουμε τον αντίπαλο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη μας δημιουργήσει προβλήματα. Αυτό νομίζω ότι συνέβη σήμερα, αν εξαιρέσουμε ορισμένες στημένες φάσεις»

Για την προσθήκη του Τάσου Πάντου στο προπονητικό τιμ της Κ17: «Ο Τάσος είναι άνθρωπος της Ακαδημίας, ενώ έχει φορέσει και έχει τιμήσει τη φανέλα της ομάδας. Ξέρει πώς να προσεγγίσει τα παιδιά. Θα βοηθήσει πολύ. Είναι μια ηλικία (σ.σ.: για τα παιδιά της Κ17) πολύ σημαντική γιατί στην ουσία τώρα προετοιμάζονται οι παίκτες για την πρώτη ομάδα. Φυσικά, υπάρχει πρώτα το σκαλοπάτι της Κ20, αλλά νομίζω ότι είναι μια ηλικία σημαντική προκειμένου να δημιουργήσουμε σωστούς χαρακτήρες και να βοηθήσουμε στην εξέλιξή τους. Αυτά τα παιδιά είναι ταλέντα που έρχονται απ’ όλη την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Πρώτοι και καλύτεροι

Πρώτοι και καλύτεροι

Οι Εφηβοι του Ολυμπιακού κέρδισαν για πλάκα την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ με 2-0 και ανέβηκαν στην κορυφή του α' ομίλου της Σούπερ Λίγκας Κ17.

«Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια» (vids)

«Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια» (vids)

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε στους επικεφαλής των Σχολών στο 7ο επιμορφωτικό σεμινάριο και τους εξήγησε πόση προσπάθεια καταβάλει ο Ολυμπιακός σε αυτόν τον τομέα.