Ντουντούκα
Όλοι με ερυθρόλευκα την Πέμπτη στο Ναό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι πιτσιρικάδες πέρασαν τα εργομετρικά τους (pics)

Οι πιτσιρικάδες πέρασαν τα εργομετρικά τους (pics)
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 12:47

Μετά τις ομάδες της Super League, αλλά και την Κ-16 με την Κ-14, από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν όλες οι ομάδες της Ακαδημίες του Ολυμπιακού από την Κ-10 έως και την Κ-13. Οι εξετάσεις έγιναν στο Ρέντη από το επιτελείο της Ακαδημίας κάτω από την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή κ. Νίκου Τοπολιάτη.Σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές έγινε: α)«Ανθρωποκεντρική Αξιολόγηση», η οποία αφορά το ύψος, το βάρος τους, το λίπος τους και τη μυϊκή μάζα, β)«Αξιολόγηση δύναμης κάτω άκρων-Αλτική ικανότητα», γ)«Αξιολόγηση Αερόβιας ικανότητας-Μέτρηση Πεδίου» και δ) «Αξιολόγηση Ταχύτητας».Μετά από τις μετρήσεις, όλοι οι παίκτες απέκτησαν φάκελο με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά και τα οποία θα τα βλέπουν καθ’ όλη την περίοδο του πρωταθλήματος οι γυμναστές με τους προπονητές, για να παρακολουθούν την πρόοδο των παιδιών.

Διαβάστε επίσης

Ζουν το όνειρό τους (vid)

Ζουν το όνειρό τους (vid)

Τα παιδιά που προέρχονται από την επαρχία και μαθαίνουν ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, φιλοξενούνται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη – Δείτε το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η καθημερινότητα των μικρών ποδοσφαιριστών.

Από τη Θράκη έως την Κρήτη!

Από τη Θράκη έως την Κρήτη!

Η διεύθυνση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, διοργανώνει σκάουτινγκ camp σε Πάτρα (23-24/10), Λαμία (6-7/11), Κομοτηνή (13-14/11) και Ρέθυμνο (18-19/12).