Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα στο 7ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής!

Πρεμιέρα στο 7ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής!
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 13:42

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα των Σχολών Αττικής του Ολυμπιακού. Όλες οι Σχολές και όλα τα παιδιά θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να ξεχωρίσουν και πραγματικά θα γίνει ποδοσφαιρικός «χαμός» από την μπάλα και τα παιδιά τα οποία θα επιδείξουν τις δυνατότητές τους. Μάλιστα, φέτος, θα διεξαχθεί και Κύπελλο Σχολών.

Αναλυτικά η ενημέρωση στο olympiacos.org

Το Πρωτάθλημα που έγινε θεσμός στις Σχολές αρχίζει και πάλι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Το "7ο Πρωτάθλημα Σχολών Ολυμπιακού Αττικής" επιστρέφει και κάθε Σάββατο όλες οι Σχολές μας θα δίνουν αγώνες για να βελτιώσουν τους ποδοσφαιριστές τους, για να έρθουν ακόμη πιο κοντά αλλά και για να διεκδικήσουν μια θέση στην Τελική Φάση που θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν και στις 4 ηλικιακές κατηγορίες (2005-06, 2007-08, 2009-10, 2011-12) οι Σχολές μας από τον Άλιμο, το Αιγάλεω, την Ηλιούπολη, τα Μέγαρα, το Μενίδι, το Πέραμα, την Πετρούπολη, το Ρέντη, τη Σαλαμίνα και τον Ταύρο.

Στο "Πρωτάθλημα Σχολών" ξεχωρίζουν πολλοί παίκτες οι οποίοι έρχονται για δοκιμαστικό στην Ακαδημία ενώ και φέτος στο πρόγραμμα υπάρχουν αγωνιστικές που θα διεξαχθούν σε μια εγκατάσταση με την παρουσία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Το Κύπελλο Σχολών είναι γεγονός...

Μετά από το επιτυχημένο "Πρωτάθλημα Σχολών" από φέτος η Διεύθυνση Σχολών Ολυμπιακού αποφάσισε να βάλει στο καλεντάρι και μια νέα διοργάνωση, το "Κύπελλο Σχολών". Το "1ο Κύπελλο Σχολών Ολυμπιακού" θα διεξαχθεί την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη Βούλα.

Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις και στις ηλικίες Κ-8 (2009-10) και Κ-10 (2007-08). Στην α' φάση όλοι αγωνίζονται μ' όλους και στη β' οι ομάδες χωρίζονται σ' ομίλους.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι Σχολές: Αλίμου, Γλυφάδας, Πεντέλης, Λαγονησίου, Βούλας, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια, Γλυκών Νερών, Ένωσης Ρέντη, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Σαλαμίνας, Ταύρου, Ελευσίνας, Βάρης.

Η Τελική Φάση του "1ου Κυπέλλου Σχολών" θα "φιλοξενηθεί" στο Ρέντη την περίοδο του Πάσχα.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται οι αξιολογήσεις

Συνεχίζονται οι αξιολογήσεις

Τους παίκτες που ξεχώρισαν στα σκάουτινγκ καμπ που έκανε ο Ολυμπιακός την περσινή περίοδο, είδαν στις 12-13 Οκτωβρίου οι προπονητές και το τμήμα σκάουτινγκ της Ακαδημίας.

Ζουν το όνειρό τους (vid)

Ζουν το όνειρό τους (vid)

Τα παιδιά που προέρχονται από την επαρχία και μαθαίνουν ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, φιλοξενούνται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη – Δείτε το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η καθημερινότητα των μικρών ποδοσφαιριστών.