Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα

Εντυπωσιακή πρεμιέρα
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 - 10:46

Εντυπωσιακή ήταν το Σάββατο η πρεμιέρα του πρώτου Κυπέλλου Σχολών του Ολυμπιακού, που έγινε στο «Star Club» στη Βούλα. Η νέα διοργάνωση προσέλκυσε πάνω από 300 παιδιά, τα οποία έδωσαν ωραία παιχνίδια και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Στόχος είναι η βελτίωση όλων και ο γρήγορος εγκλιματισμός τους στην οικογένεια του Θρύλου. Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός και πιο συγκεκριμένα οι Σχολές του, έχουν πάνω από 7.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Στο Κύπελλο Σχολών, που αφορά τις ηλικίες Κ-8 (2009-10) και Κ-10 (2007-08) συμμετέχουν οι Σχολές: Αλίμου, Γλυφάδας, Πεντέλης, Λαγονησίου, Βούλας, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια, Γλυκών Νερών, Ένωσης Ρέντη, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Σαλαμίνας, Ταύρου, Ελευσίνας, Βάρης.

Η τελική φάση του «1ου Κυπέλλου Σχολών» θα φιλοξενηθεί στο Ρέντη την περίοδο του Πάσχα.

Διαβάστε επίσης

Είδε τους Νέους ο Κοβάσεβιτς (pics)

Είδε τους Νέους ο Κοβάσεβιτς (pics)

Ο Σέρβος, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Κ20 του Θρύλου με την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου.

«Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

«Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Τάσος Θέος τόνισε ότι η ομάδα του βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Αστέρα και θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη.