Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να σηκώσουμε κεφάλι και να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

«Να σηκώσουμε κεφάλι και να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 - 20:22

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες στάθηκε ο Βασίλης Βούζας, μετά την ήττα της ομάδας Νέων του Θρύλου από την Μπαρτσελόνα με 5-0.

Ο «ερυθρόλευκος» προπονητής αναφέρθηκε επίσης στους τραυματισμούς που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και επισήμανε ότι η ομάδα του κουράστηκε και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό των Ισπανών.

Παράλληλα, ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να κερδίσουν το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Οι συνθήκες του αγώνα δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες πολύ νωρίς και είχε και τραυματισμούς. Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι σ’ άλλο επίπεδο. Η ομάδα μας κουράστηκε και δεν ακολούθησε τον ρυθμό. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τέτοιες ήττες αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κερδίσουμε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ» .

Διαβάστε επίσης

Χρήσιμο μάθημα και πολύτιμες εμπειρίες

Χρήσιμο μάθημα και πολύτιμες εμπειρίες

Οι Νέοι του Ολυμπιακού τα έδωσαν όλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τα κατάφεραν και τελικά ηττήθηκαν με 5-0 - Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με 10 παίκτες στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 44’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λάμπρου.