Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλο το ντέρμπι
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 - 20:39

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κ15 του Ολυμπιακού και την ΑΕΚ στο Γαλάτσι, για την 6η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και έβαλαν από έναν βαθμό στο σακούλι τους.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Συρμή. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, αντέδρασαν και στο 22’ ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Κατσόγιαννης ανέτρεψε στον Βαφειάδη και ο Χριστόπουλος ισοφάρισε για την ομάδα του.

Μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός είχε δύο ευκαιρίες με τον Κίτσο στο 32’ και στο 40’, αλλά ο νεαρός άσος δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και στο 59’ είχαν δοκάρι με τον Ντόη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κίτσου. Από την πλευρά της η ΑΕΚ απείλησε στο 80’ με τους Μιχόπουλο και Χριστόπουλο, αλλά ο Γραμματικάκης έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις. Η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στον Ολυμπιακό. Ο Σταμούλης στο 82’ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της λύτρωσης, αλλά δεν τα κατάφερε και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Μητσόπουλος, Περιβολαράκης (73' Τηγανιτάκης), Κανελλόπουλος, Τσιόκρης, Μιτάι, Καλτσάς, Λεμονής (57' Κοκοτσάκης), Χριστόπουλος, Βαφειάδης, Μιχόπουλος, Πρωτούλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης (53' Μπονέλης), Γαρμπής (56' Τσιουρής), Κατσόγιαννης, Σπυριδάκης (53' Παπανικόπουλος), Ντόη, Κίτσος (75' Λιοφάγος), Γιγίνης (69' Πάστρας), Σταμούλης, Συρμής, Καραπαναγιωτίδης.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός Κ17-Πανιώνιος Κ17 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ολυμπιακός Κ17-Πανιώνιος Κ17 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Υπό προϋποθέσεις μπορούν να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, που υποδέχονται στο Ρέντη τον Πανιώνιο. Live στο gavros.gr στις 11:00.