Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 - 13:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Την ομάδα του Πανιωνίου αντιμετώπισε στο Ρέντη η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού και με τρία γκολ, όλα στο Β' μέρος, μπόρεσε να επικρατήσει με 3-0, παίζοντας καλή μπάλα και προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και μπορεί να αδικήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις από τον ρέφερι, αλλά μπόρεσαν να φτάσουν άνετα στην τελική επικράτηση.

Ο Θρύλος λοιπόν ξεκίνησε τον αγώνα με τον ρέφερι να μην του καταλογίζει πέναλτι σε χέρι του Σεμερτζάκη μέσα στην περιοχή. Αντιθέτως, δόθηκε φάουλ. Ο Ολυμπιακός από εκεί και πέρα, κέρδισε πέναλτι με τον Μούγιο, αλλά ο Ράμα δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0 στο 37', καθώς ο αντίπαλος πορτιέρο κατάφερε να πέσει στη γωνία του και να αποκρούσει.

Στο 41', η φάση με τον Περιστέρη δεν θα έπρεπε ποτέ να συνεχιστεί, καθώς ξεκίνησε από φάουλ στον Κωνσταντινίδη, ενώ τόσο στο 43' όσο και στο 45' με τους Μπουλάρι και Γκοτζαμανίδη, ο Ολυμπιακός έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες.

Ό,τι δεν έγινε, όμως, στο Α' μέρος, έγινε στο Β', με τον Ολυμπιακό να ανοίγει νωρίς νωρίς το σκορ. Στο 49' ο Μαρτίνης εκτέλεσε φάουλ και ο Μπουλάρι με σουτ έκανε το 1-0. Ο ασταμάτητος Θρύλος έκανε το 2-0 στο 60' με τον Μπουλάρι με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη, να σημειώνει το δεύτερο γκολ του αγώνα, ενώ το τελικό 3-0 έγινε από τον Τσαγκαλίδη στο 71', όταν του έδωσε την ασίστ ο Μαρτίνης.

Πολύ εύκολη λοιπόν η επικράτηση του Ολυμπιακού, που βελτιώνεται και θα παίζει ακόμα πιο καλά στο μέλλον.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης (77' Δολαψάκης), Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μπουσκουΐδης (80' Τασιάς), Γλυνός, Τσακίρης (66' Τσαγκαλίδης), Ράμα (82' Ζαχαράκης), Μπουλάρι, Φέκκας, Μούγιος

Πανιώνιος: Τζίνας, Γκουλιάς, Βασιλόπουλος, Σεμερτζάκης, Βαλιούτης (65' Μενάι), Μπρέου, Μουντρίχας (81' Ευθυμιάδης), Ρουκουνάκης (71' Παπαντζίμας), Φιλιππακόπουλος, Περιστέρης (56' Πρεβόλης), Μπάκουλι (77' Κουτσούκος)

Διαβάστε επίσης

Αήττητοι οι Παίδες

Αήττητοι οι Παίδες

Σε αγώνα για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, οι Παίδες επικράτησαν άνετα με 3-0 της Χαραυγής.

Ολυμπιακός Κ17-Πανιώνιος Κ17 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ολυμπιακός Κ17-Πανιώνιος Κ17 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Υπό προϋποθέσεις μπορούν να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, που υποδέχονται στο Ρέντη τον Πανιώνιο. Live στο gavros.gr στις 11:00.