Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος και πάσης Ελλάδος!

Θρύλος και πάσης Ελλάδος!
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 - 14:06

Τα scouting camp είναι πάρα πολύ σημαντικά για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, καθώς μέσα από τα ανοιχτά δοκιμαστικά οι άνθρωποι του συλλόγου ανιχνεύουν σπουδαία ταλέντα, τα οποία έχουν όλα τα φόντα για να κάνουν μια λαμπρή καριέρα.

Οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει scouting camp σε Πάτρα, Λαμία και Κομοτηνή και το τεχνικό επιτελείο της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας έχει αξιολογήσει 482 παιδιά. Τον επόμενο μήνα, στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, θα γίνουν δοκιμαστικά στο Ρέθυμνο και αναμένεται ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων στα τέσσερα camps να ξεπεράσει τα 600 παιδιά! Η προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον προηγούμενο Οκτώβριο και μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν «σκανάρει» σχεδόν όλη την Ελλάδα!

Μέχρι στιγμής έχουν αξιολογήσει παιδιά από τους νομούς Αχαΐας, Αρκαδίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κέρκυρας, Λαμίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Λαρίσης, Βοιωτίας, Ροδόπης, Εβρου, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. Το επόμενο διάστημα θα γίνει camp και στο Ρέθυμνο, όπου θα συμμετέχουν παιδιά από όλους τους νομούς της Κρήτης.

Διαβάστε επίσης

Είδαν από κοντά το ίνδαλμά τους

Είδαν από κοντά το ίνδαλμά τους

Την ευκαιρία να συναντήσουν τον Εμάνουελ Εμενίκε είχαν το πρωί της Παρασκευής τα παιδιά από τη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο.