Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τυχεροί που έχουμε τη στήριξη του Ολυμπιακού»

«Τυχεροί που έχουμε τη στήριξη του Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 - 18:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Εξαιρετική είναι η δουλειά που γίνεται στην Σχολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και λίγους μήνες συμμετέχουν ως σωματείο στην ΕΠΣ Μακεδονίας, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 100 παιδιά. Μάλιστα, η απήχηση της Σχολής είναι τεράστια και όπως όλα δείχνουν, το επόμενο διάστημα ακόμη περισσότεροι γονείς θα δηλώσουν σε αυτήν τα παιδιά τους.

Ο Θρύλος Θεσσαλονίκης, ο οποίος χρησιμοποιεί το ΤΕΦΑΑ της περιοχής ως εγκατάστασή του, συμμετέχει κανονικά σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ και ανταγωνίζεται τις υπόλοιπες ομάδες των διοργανώσεων. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της Σχολής, με τον επικεφαλή της, Γιώργο Χοχλάκη να μιλάει στον ΓΑΥΡΟ για την μέχρι τώρα πορεία της. Οπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, εκείνος και οι άνθρωποι της Σχολής είναι ευγνώμονες στον Ολυμπιακό, ο οποίος τους στηρίζει και τους βοηθάει συνεχώς να βελτιώνονται. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι μεγάλη η χαρά για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να συναντούν παλαιμάχους παίκτες, καθώς και ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών από κοντά.

Αναλυτικότερα, επισήμανε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση των γονέων και των παιδιών στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια ως Ολυμπιακός έχουμε πάντα ψηλά τον πήχη και πιστεύω με πολύ δουλειά θα γίνουμε πολύ καλύτεροι. Είμαστε τυχεροί που έχουμε την στήριξη του Ολυμπιακού. Είναι πάντα δίπλα μας σ’ ότι ζητήσουμε και τα παιδιά της Σχολής μας έχουν την ευκαιρία κάθε χρόνο να βλέπουν από κοντά την πρώτη ομάδα αλλά και σπουδαίους παλαίμαχους και προπονητές μέσα από το Scouting Camp της Ακαδημίας. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό. Προσπαθούμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία στη Θεσσαλονίκη».

Ο Θρύλος έχει διοργανώσει μέχρι στιγμής 2 Scouting Camp στην Θεσσαλονίκη, το 2016 και το 2017, και την επόμενη χρονιά, πιο συγκεκριμένα την άνοιξη του 2018, θα πραγματοποιήσει ακόμη ένα ανοικτό δοκιμαστικό. Οι άνθρωποι της Ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» δείχνουν συνεχώς το ενδιαφέρον τους για όλα τα τμήματα και αναζητούν διαρκώς νέα ταλέντα απ’ ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την Ακαδημία του συλλόγου, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πραγματοποιούνται δοκιμαστικά σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας.

Στην Σχολή στη Θεσσαλονίκη τεχνικός διευθυντής είναι ο Γιάννης Γούναρης, ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το προηγούμενο διάστημα στο Σεμινάριο Σχολών που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από εκεί και πέρα στη συγκεκριμένη Σχολή υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι προπονητές, όπως οι Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Barcauan Cosmin, Νανόπουλος Κώστας, Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Παναγόπουλος Γιώργος (τερματοφύλακες).

Η Σχολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, στις 2-3 Δεκεμβρίου, καθώς οι νεαροί παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Επιπλέον, αναμένεται να παίξει φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες Σχολές του Θρύλου στην Αθήνα, καθώς και με τα τμήματα της Ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 17/11/2017)

Διαβάστε επίσης

Είδαν από κοντά το ίνδαλμά τους

Είδαν από κοντά το ίνδαλμά τους

Την ευκαιρία να συναντήσουν τον Εμάνουελ Εμενίκε είχαν το πρωί της Παρασκευής τα παιδιά από τη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο.