Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καταιγιστικοί» οι Έφηβοι

«Καταιγιστικοί» οι Έφηβοι
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 - 05:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Επίδειξη δύναμης και νέα νίκη για τους Εφήβους του Ολυμπιακού, που για το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος, επικράτησαν με 4-0 του Λεβαδειακού στο Ρέντη. Καταιγιστικοί οι Πειραιώτες, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους Βοιωτούς, που έφυγαν από το γήπεδο φανερά απογοητευμένοι.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στην αναμέτρηση και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Γεωργαντή και δη στο Α' μέρος, μπόρεσε να προηγηθεί στο 17', όταν ο σκόρερ έκανε μια πάρα πολύ ωραία ενέργεια και αφού πέρασε τον αντίπαλο πορτιέρο, μπόρεσε με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Αφού χάθηκε ξανά μια ευκαιρία με τον Γεωργαντή στο 37', στο 39' ήταν η ώρα του 2-0. Ο Φέκκας είδε τον Μπουλάρι, του έδωσε την πάσα και απλά και όμορφα ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του. Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος ξεκίνησε με γκολ και το Β' μέρος.

Μόλις στο 48', ο Κωνσταντινίδης έκανε τη σέντρα, η μπάλα ακούμπησε στον Γεράκο και έτσι έγινε το 3-0. Tο τέρμα χρεώθηκε στον παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς η μπάλα είχε ήδη πορεία προς το τέρμα. Το τελικό 4-0 έγινε από τον Ζαχαράκη στο 87' με ωραίο σουτ, με τον Θρύλο να φτάνει τους 22 πόντους σε εννέα αγώνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης (73' Μικρός), Μαρτίνης (67' Τσαγκαλίδης), Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλύνος (55' Τσέργας), Μούγιος (67' Μπαλωμένος), Ράμα, Μπουλάρι (60' Ζαχαράκης), Φέκκας, Γεωργαντής

Λεβαδειακός: Κωνσταντινόπουλος, Τσιώλης (73' Γιαννακός), Σκλαβούνος, Γερακός, Μολές, Λεχουρίτης (84' Τζάνος), Κακός (79' Κατσικαλάκης), Τσάπρας, Λέτης, Τσώκος (66' Κασμάς), Σαχίνης (46' Λαζίδης)

Διαβάστε επίσης

Επτάρα... κορυφής!

Επτάρα... κορυφής!

Δίχως να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα από τον Αστέρα Τρίπολης, οι Παίδες του Ολυμπιακού επικράτησαν με το ευρύ 7-0 και πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Λεμονής στο Ρέντη (pics)

Ο Λεμονής στο Ρέντη (pics)

Ο κόουτς του Θρύλου παρευρέθηκε στο Ρέντη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Νέων με τον Λεβαδειακό.